Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yoga & Moving Writing: Listen Within. Be Free. Shine Always!

Arrangør:Mie Dandanell Jensen
Placering:København
Fra:21/5/2017 kl. 10:00
Til:21/5/2017 kl. 12:00
Antal visninger:99

Velkommen til en formiddag med Selv-Heling indefra- og ud, Stilhed og Centrering, Meditative, opløftende Yoga flows, samt Moving Writing. 

Du vil undervejs modtage masser af hands-on assists, som guider dig dybere ind i bevægelserne og stillingerne. Samt afslutningsvis modtage healende shavasana-massage.

Vi vil arbejde med forskellige åndedræts- og meditationsteknikker til at stilne sindet og finde ro for at skærpe opmærksomheden på hjertets Visdom og Intuition. Hertil skal du medbringe pind og papir, for vi vil bringe lys og bevidsthed på det, som bevægelsen og stilheden, denne morgen, åbner op for. Herfra inviteres du til at finde din SANKALPA - din intention - som du kan bevæge dig med i din yoga praksis. 

På nærværende vis vil du derfor blive guidet gennem forskellige flows, som åbner, omfavner, styrker og afspænder hele dig. Der vil både være dynamisk, meditativ bevægelse bevægelse, samt langsomme, langstrakte, restiravtive stillinger. Formålet er at nå DYBERE IND og HØJERE OP!

Afslutningsvis vil der blive serveret te og lidt snacks. 

PRAKTISK

MAX plads til 13 deltagere.

Medbring: Dagbog/papir og skriveredskab. Der er også mulighed for at købe en af Whole Houses Journals til reduceret pris for 100 kr. Se link her:http://www.wholewoman.dk/produkt/dagens-tanker/

En person: 250 kr. // Vennepris ved to samlede tilmeldinger: 400 kr.

Tidspunkt: D. 21. maj kl. 10.00-12.00 (Kom gerne et kvarter før)
Sted: Dronningens Tværgade 6b, 1302 Kbh. K. (I baggården)

Betaling og tilmelding: Skriv en mail til mie.dandanell@gmail.com for at sikre dig en plads samt overfør på mobilepay 61 86 96 03.

Bliver du forhindret i at deltage er du velkommen til at give din plads videre til en ven. 

UDTALELSER FRA DELTAGERE

Jeg har deltaget i virkelig mange former for yoga med mange meget forskellige undervisere. Mie står frem som en af de mest kærlige og nærværende undervisere. Det er tydeligt at mærke at Mies hjerte og sjæl er kernen i den yoga hun formidler. Tak for skøn, kærlig og nærende yoga. - Tanja M. 

Jeg kan varmt anbefale Mie som underviser. Hun har en dyb forståelse for kroppen og guider dig igennem et yoga program på en måde der rammer ind alle de rigtige steder. Du er i de bedste hænder hos Mie. - LunaMay 

Jeg oplever, at Mie skaber et rart og trygt. Mie rummer at tage hånd om alle i en stor gruppe. Hun guider yogaøvelserne tydeligt og letforståeligt med sin yderst behagelige stemmeføring. Når Mie lægger sine varme hænder på og masserer let får jeg god hjælp til at mærke, hvor kroppen kan komme hen.” Lotte

“Tusind tak for yderst behagelig og afslappende yogatime. Jeg havde en dejlig ro indeni bagefter og virkelig powerfølelsen af kom bare an derude. Jeg ønsker at rigtig mange mennesker får kendskab til dig og din unikke måde at undervise i Yoga.” – Lene


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet