Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

URban Retreat 2017 - cultivating compassion

Arrangør:Aremark.dk
Placering:Århus
Fra:26/7/2017 kl. 09:00
Til:29/7/2017 kl. 15:00
Antal visninger:296

Urban Retreat - Cultivating Compassion

Medfølelse er et centralt element i alle spirituelle- og meditative praksisser. Og medfølelse er en evne, vi særligt har brug for at kultivere, når vi omgås andre mennesker. Derfor er undertitlen på dette års Urban Retreat også ”Cultivating compassion”. Medfølelse kommer til at spille en central rolle, både i den praksis vi laver på retreat centeret og i den måde, vi kommer til at inddrage det omgivende byliv på. 

Urban Retreat - hvad er det? 

Et Uban Retreat er et retræte midt i byens pulserende liv – og midt i dit eget liv. 
Et retreat er normalt en tilbagetrækning til smukke omgivelser, hvor man kan lade op til hverdagens stress. Det er en slags ferie, og det er selvfølgelig dejligt at tage væk. Men det er ofte en udfordring at integrere det, man har arbejdet med, når hverdagen melder sig igen. 

På et Urban Retreat bliver du i din hverdag, samtidig med, at du tager væk. Du tager hjem og sover om aftnen (eller sover på centeret midt i Århus, hvis du kommer længere væk fra), og på den måde har du de bedste forudsætninger for at integrere det du lærer i din hverdag. I stedet for at trække os væk fra byen, vil vi bruge den aktivt. 
________________

Program
Onsdag d. 26. juli 
Erik Pema Kunsang underviser hele dagen over temaet “Uanstrengt, indre frihed” - Eriks undervisning lægger grundtonen for retreatet, men er tillige en én-dags workshop, som man kan deltage i som en seperat event. 
Undervisningen brydes op dels af en session med fysisk hatha yoga (på et niveu hvor alle kan være med) og dels af en session med diskussionsgrupper, hvor deltagerne i små hold får lejlighed til at reflektere over det sagte. Der vil også være mulighed for at stille spørgsmål til Erik omkring workshoppens tema. 
(Du kan læse mere om Eriks undervisning her: http://aremark.dk/AremArk2.0/Raising_your_inner_child_2017.html)

Torsdag d. 27. Juli-Lørdag d. 29. juli: 
De følgende tre dage følger vi et nogenlunde fast program, hvor morgen og formiddag går med at lave meditation og mentale øvelser på Centeret, og eftermiddagen vil blive brugt på at udforske det Urbane rum, og lege med at tage det vi praktiserer med ud i “virkeligheden” 

I løbet af de 4 dage vil vi: 
dagligt arbejde med kroppen igennem yoga, massage og anden holistisk kropstræning. 
dagligt meditere og arbejde med meditation & medfølelse på forskellige måder i teori og praksis. 
høre oplæg og diskutere livsfilosofiske temaer.
arbejde med, hvordan man konkret og praktisk kan integrere de ting, vi arbejder med på retrætet i hverdagen
inddrage byrummet igennem forskellige former for ”meditative walking”.


_______________________

Praktisk

Prisen er kr. 2.300,- for fire dage.
Mødetid er hver dag 9-16 – d. 28 dog med fælles aftensmad hvis du har tid & lyst
Tilmelding til Jacob Aremark på jacob@aremark.dk 

Retrætet foregår i ManuVision huset i Meljgade 28, 8000 Århus C. 
Der er mulighed for overnatning, hvis du kommer langvejs fra, men hvis ikke du har for lang transporttid foreslår vi, at du tager hjem og sover. 
Vi foreslår, at du tager retrætet som et “rigtigt” retræte. Fortæller venner og familie, at du er taget væk og forsøger at have så meget fri i de fire dage som muligt, så du ikke skal bruge den tid, hvor du ikke er i centeret på alle mulige praktiske gøremål. Måske er du inspireret til at sætter et tema eller finder en vane eller rutine, som du gerne vil arbejde med: Måske vil du gerne have en mere fast meditationspraksis, måske vil du gerne kvitte sukker eller cigaretter, måske noget helt fjerde. 
Hvis du tilmelder dig, forventes du at deltage i hele retreat’et, med mindre vi specifikt aftaler noget andet ved tilmelding - Det er for din egen skyld, men også for de andre deltageres skyld: På et retreat skabes og vedligeholdes en fælles “energi”, som vi alle har ansvar for. Undervisere 
Erik Pema Kunsang (d. 26/7) 
&
Jacob Aremark


Læs mere om retreatet på: 
http://aremark.dk/AremArk2.0/URBAN_RETREAT_2017.html


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger