Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

'Yoga + Beauty: Forårsglød til din hud'

Arrangør:Yogini Yoga
Placering:Århus
Fra:21/5/2017 kl. 10:00
Til:21/5/2017 kl. 13:00
Antal visninger:67

Yoga + Beauty: Forårsglød til din hud med Gua Sha

Kom og få inspiration til hvordan du giver din hud den smukkeste forårsglød med Gua Sha, yoga og holistiske skønhedstid, når skønhedsekspert Charlotte Torpegaard og yoganista Trine Hedegaard gæster Århus.

Gua Sha er en mere end 2000 år gammel kinesisk behandlingsmetode, hvor huden 'skrabes' med en særlig sten. Herigennem stimuleres blodcirkulationen under huden, så urenheder elimineres og hele flowet i kroppen styrkes.

Du får din egen Gua Sha - sten på workshoppen (værdi 299 kr.), så du kan fortsætte behandlingen derhjemme for den optimale effekt.

Afslutningsvis guider Trine dig igennem en yogasekvens med både Slowflow & Yin Yoga, der hjælper kroppen med at transportere næringstoffer rundt til væv og celler - og rense urenhederne, der blev frigivet under Gua Sha behandlingen, væk.

Dagens Program:

  • Holistiske skønhedstips om sund hud med glød - og uden buler  
  • Du lærer at bruge Guasha-stenen
  • Yogasession med Trine, der booster cirkulationen i kroppen
  • Du får både lækker goodiebag og forplejning undervejs 

Underviserne

Charlotte Torpegaard er Danmarks Mrs. Beauty! Hun har beskæftiget sig med skønhed gennem de sidste 25 år, hvor hun blandt andet har været fast skønhedsekspert på Go’morgen Danmark og skønhedsredaktør på magasinet COVER og Eurowoman. I dag driver hun sit eget lille skønhedsunivers i Kongens Have, og hun er kvinden bag den populære skønhedsblog: ILOVEBEAUTY. Derudover har hun skrevet skønhedsbestsælgeren ‘Skønhed kommer indefra, men lidt læbestift skader jo ikke’ og ’Yummy Mummy’ til gravide og nybagte mødre. 

Du kan besøge Charlotte virtuelt på www.ilovebeauty.dk - og i hendes skønhedspavillion i Kongens Have.

Trine Hedegaard er en passioneret yogini og yoga teacher trainer med over 3000 timers uddannelser i baggagen. Hendes speciale er yoga for kvinder. Hun har drevet yogastudiet Yogini Yoga på Østerbro i København igennem de sidste 10 år. Her har hun guidet kvinder i bedre kontakt med deres krop på yogamåtten - og hjulpet dem med at finde ro i hovedet på meditationspuden. 

Trine er en meget vellidt underviser, og hun har specialiseret sig i yin- & slow flow yoga & mindfulness meditation. I sin undervisning inddrager hun både indre og ydre allignment cues for dit fysiske, mentale og følelsesmæssige velvære.

 

Lokation

Centralt i Århus (adressen følger i velkomstmailen et par dage før eventen)

Deltagere

Dette er en workshops udelukkende for kvinder - sorry guys! :)

Book din plads her


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet