Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yin Yang Yin med Trine

Arrangør:Yogini Yoga
Placering:København Ø
Fra:10/6/2017 kl. 10:00
Til:10/6/2017 kl. 12:30
Antal visninger:171

Yin Yang Yin - workshop

Sammen skaber Yin og Yang balance ikke bare i vores yogapraksis men i hele vores system.

Vi begynder workshoppen med blide rytmiske SATYA bevægelser, som forbinder os med åndedrættet, strækker kroppen varm, hydrerer bindevævene og giver mobilitet i leddene. Derefter laver vi en slow flow restorativ sekvens til at booste det kardiovaskulære system, ilte blodet og styrker musklerne. Vi slutter af med Yin stræk, som holdes i op til 5 minutter. 

Under afslapningen guides du ind i hvilen med syngeskålenes klang, som får nervesystemet til at overgive sig og giver en skøn følelse af ro og afslappethed. 

 

Yogaen

SlowFlow Yoga er Hatha yoga udført i et langsomt tempo, så du kan få åndedrættet med og mærke hvordan din indre krop aktivereres i de enkelte stillinger. Dine muskler styrkes og bliver længere af de aktive stræk.

Yin Yoga er en mere stille og meditativ form for yoga, der består af dybe receptive stræk, som typisk holdes 3-5 minutter af gangen. Du træner dit nærvær samtidigt med, at de dybe stræk særligt nærer de dybereliggende væv omkring hofter, bækken og den nedre del af ryggen. Effekten er som efter en akupunkturbehandling, hvor cirkulationen gennem meridianerne og de indre organer øges.

Sensory Awareness Training består af langsomme, rytmiske bevægelser liggende på ryggen eller maven med det primære formål at løsne op for spændte led, væv og muskler og berolige nervesystemet. Denne praksis er et godt supplement til en mere fysisk yogapraksis, og hjælper med at regenerere kroppen og opbygge en større sensitivitet.

Om underviseren

Trine er en erfaren og meget vellidt underviser, som har specialiseret sig i yin- & slow flow allignment baseret yoga & mindfulness meditation. Hun er en af Sarah Powers' få seniorlærere. I sin undervisning inddrager hun både indre og ydre allignment cues for dit fysiske, mentale og følelsesmæssige velvære.

Book din plads her


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger