Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 52639098

Fødselsworkshop for par

Arrangør:Yogini Yoga
Placering:København Ø
Fra:10/6/2017 kl. 13:00
Til:10/6/2017 kl. 15:00
Antal visninger:95

 

Vil du også forberede dig til fødslen sammen med din fødselspartner?

Flere af kvinderne på vores gravidhold har efterspurgt muligheden for at medbringe deres fødselspartner (kæreste, søster, veninde etc.), så de sammen kan blive klædt på til den forestående fødsel. Derfor denne workshop!

At forberede sig sammen til den forestående fødsel kan varmt anbefales! I kan gøre meget for at skabe en god fødsel, hvor I føler jer trygge, og hvor I har konkrete redskaber til, hvordan I kan støtte hinanden. 

Denne workshop er et 2 timers forløb med vægten på det praktiske: 

  • I lærer bevægelser og stillinger, der er optimale for babys vej ud
  • I lærer, hvordan I kan støtte hinanden under fødslen, når jeres barn kommer til verden
  • I lærer smertelindrende åndedrætsteknikker til brug under og imellem veerne
  • Som fødselspartner får du redskaber og tips til, hvordan du kan støtte din fødende kvinde og hjælpe med at lindre ve-smerterne
  • I får tips til den første tid sammen med baby

Workshoppen er pakket med praktiske øvelser, så I går herfra med en større forståelse af, hvordan I kan tage aktiv del i jeres barns fødsel. I kommer hjem med konkrete redskaber samt anvendelig know-how, så I er klar, når baby er klar til at komme ud, og veerne går igang.

Prisen er pr. par.

Udtalelser

Det var virkelig brugbart for os at deltage på fødselsworkshoppen. Vi gik derfra SÅ meget klogere og med en fornemmelse af, at nu har vi styr på det med at føde!  Det vigtigste vi lærte, var, hvordan partneren kan være med under fødslen og hjælpe den fødende. Det var meget hands-on med fokus på, hvad der helt lavpraktisk kan gøres, og som fødselspartner, var det virkelig dejligt at se, hvordan man kan blive involveret og støtte, frem for bare at være påhæng. Underviseren er yderst kompetent! Hun ved, hvad hun taler om, og vi følte os i trygge hænder. 
Britta & Klaus

Det var super fint at deltage i fødselsworkshoppen. Rasmus storsmilede hele vejen hjem. Undervisningen var helt nede på jorden, og det var rigtig godt at fødselspartneren blev involveret. Det vigtigste vi lærte, var, hvordan vi kan samarbejde under fødslen og hvordan fødselspartneren aktiv kan hjælpe under fødslen. Vi kan klart anbefale andre at deltage i workshoppen – det burde være obligatorisk for alle førstegangsfødende. 
Lise & Rasmus

En virkelig god fødselsworkshop: Konkret, praktisk, præcis og saglig. Jeg (kvinde) fik et overblik, og det var godt at få min mand med, så jeg ved, at han er godt rustet til at støtte mig, når det går løs. Det var super godt, at det var så koncentreret, vi kunne ikke ønske os noget anderledes!
Katrine & Lars

”Rigtig fin oplevelse. Dejligt at min kæreste på egen krop oplever alle teknikkerne fra gravidyoga. Det er langt bedre end hospitalets fødselsforberedelse. Underviseren er en dygtig formidler med en stor viden på området.”
Tidligere deltager på workshoppen

Book din plads her


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet