Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
BILLIG fragt på alt udstyr
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

DETOX OG YOGA

Arrangør:Christina Hernvig
Placering:Frederiksberg, KBH
Fra:22/9/2017 kl. 16:00
Til:24/9/2017 kl. 13:00
Antal visninger:450

Saftfaste + yoga = ren forkælelse. Alle celler i din krop vil elske det! Forløbet består af fire dages nedtrapning, hvor du forbereder kroppen. Herefter tre dage, hvor du udelukkende drikker frugt- og grøntsagssaft. Efter saftfasten følger fire dages optrapning, der sikrer en blid overgang mellem fasten og almindelig kost igen. Du får tilsendt retningslinjer for forløbet på mail på forhånd, så det er superlet at gå til.

Faste er en ældgammel tradition, der kan spores langt tilbage i de fleste gamle kulturer. Formålet er at frigøre og slippe affaldsstoffer på alle niveauer – fysisk, mentalt og åndeligt. Forløbet aflaster kroppen og giver den ro til at rense ud. Det er stærkt revitaliserende og hjælper med at forebygge og helbrede ubalancer.

Saftfasten bliver kombineret med dejlig, genopbyggende yoga, vejrtrækningsøvelser, afspænding og meditation. Det booster dit energiniveau og hjælper dig med at lagre ny, frisk energi. I det hele taget gør yogaen, at saftfasten bliver lettere og sjovere. Du føler dig opløftet, og mentalt bliver du styrket til at holde fasten alle tre dage.

Yogaens bevægelse, stræk og twist, dybe vejrtrækning og åndedrætsøvelser speeder udrensningsprocessen op, og affaldsstofferne passerer hurtigere gennem kroppen. Dit immunforsvar styrkes. Vi arbejder særligt med blodcirkulation, fordøjelsessystem og lymfesystem. Yogaen er rolig og restorativ frem for dynamisk. Det hjælper til at slippe stressen i vores system. De dybe afspændinger gør, at det helende, parasympatiske nervesystem tager over og hjælper kroppen med at rense og genopbygge sig selv.

Det er et godt tidspunkt at slippe gamle vaner, rutiner og mønstre, der ikke længere tjener dig. Forløbet kan hjælpe med at ændre uhensigtsmæssige spisevaner, reducere indtaget af sukker og kaffe, balancere vægten op eller ned og i det hele taget bringe mere bevidsthed om kropsopfattelse og kost.

Detoxdagene inviterer dig til at vende blikket indad og slippe fokus ud i verden, lytte til din egen stemme og forbinde dig til din intuition og højere intelligens. Vi arbejder med at skabe mentalt ro og skrue ned for den evige tankestøj. Det skaber plads for nye muligheder og i det hele taget plads til dig selv.

- Forløbet handler ikke om at lytte til andres sandhed om kost og krop, men om at følge din egen.
- Forløbet handler ikke om at igangsætte nye kostregler og restriktive reguleringer, men om at eksperimentere selv og spørge, mærke og lytte til egne behov.

HVEM ER DET FOR?
Detoxdagene er for både mænd og kvinder. Alle er velkomne. Du behøver ikke at have fastet før. Yogastillingerne tilpasses alle niveauer. Vi deler erfaringer og spørgsmål under fasten. Har du helbredsmæssige udfordringer, så spørg din læge på forhånd, om en saftfaste er en god ide for dig.

HVORNÅR ER DET?
Vi mødes til yoga, vejrtrækningsøvelser, meditation og afspænding disse dage:

Fredag 22. september kl. 16.00-19.00
Lørdag 23. september kl. 10.00-13.00/13.15
Søndag 24. september kl. 10.00-13.00/13.15

Du kan sagtens deltage i forløbet, selvom du ikke kan være med om fredagen på grund af arbejde. Vi slutter cirka kl. 13 både lørdag og søndag, men fortsætter måske et kvarters tid ekstra, hvis vi har brug for det.

HVAD KRÆVER DET AF DIG?
De tre dage står menuen på frugt- og grøntsagssaft, smoothies, urtete og vand. Intet andet. Du laver selv dine juicer eller kan købe dem. Det kræver lidt planlægning før og efter. Du får retningslinjer for fasten + op- og nedtrapning sendt på mail på forhånd, så du ved, hvordan du skal forberede dig.

Det er en god ide at planlægge detoxdagene som et lille miniretreat for dig selv. Undgå aftaler i løbet af weekenden og sørg generelt for at få masser af hvile og skab ro omkring dig. Gå en tur i skoven, tag til vandet og få frisk luft. Vær god ved dig selv og gå tidligt i seng.

HVOR FOREGÅR DET?
Vi skal være i et fredeligt yogacenter på Ingemannsvej på Frederiksberg.

PRIS OG TILMELDING
Prisen er 1.270 kroner. Meld dig til på christina@christinahernvig.com. Tilmeldingen er bindende. Når jeg modtager din betaling, sender jeg retningslinjerne til dig på mail. Under hele forløbet står jeg til rådighed, hvis der opstår spørgsmål. Alle deltagere er også velkomne til en 30-minutters telefonsamtale før, under eller efter saftfasten.

Jeg glæder mig.

Kærlig hilsen
Christina Hernvig
 

DET SIGER TIDLIGERE DELTAGERE
Dagene minder mig om, hvor jeg er i livet, og hvor jeg gerne vil hen. Dagene åbner mit sind og min krop, skaber balance, ro og energi. Dagene glæder på alle måder både min krop og mit sind, Grith.

Kan i den grad anbefales. Jeg elsker de weekender og energien i lang tid efter, Henriette.

Tak for saftkuren og din gode vejledning og masser af kærlig yoga. Jeg har fået det rigtig godt af den kombination. Min energi er vendt tilbage, min svimmelhed er næsten forsvundet, og jeg føler mig stærk og smuk her på tærsklen til de 54 år. Jeg har anbefalet det i øst og vest, Gitte.


Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet