1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Vær mindful med dit barn

Arrangør:Yogaliving
Placering:Fredriksberg
Fra:19/10/2017 kl. 13:00
Til:19/10/2017 kl. 16:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:866
Vær mindful med dit barn
Den 19. oktober 2017
Åben jeres sanser sammen ved hjælp af syngeskåle og meditative instrumenter.

Sammen vil vi skabe en stille stund, hvor I får mulighed for at stoppe op i hverdagens stress og vante rammer og opleve nye måder at være sammen på.

Vi vil gennem sanserne styrke vores evne til at være mindful – særligt gennem høre- og følesansen ved hjælp af lyde og vibrationer fra tibetanske syngeskåle og andre meditative instrumenter, som også vil guide jer gennem en musikalsk fantasirejse.

Du vil sammen med dit barn give og evt. modtage klangmassage, hvor syngeskåle bliver placeret på kroppen. Klangmassage har en afspændende effekt, beroliger nervesystemet og inviterer til at mærke den mere subtile krop.

En stille stund, hvor der skabes rum til nærvær og dermed grobund for at styrke tilknytningen og samhørigheden i mellem jer

Dato og tidspunkt: Den 19. oktober kl. 13 – 15.30

For de 7 -10 år: kl. 13.00-14.00
For de 4-6 år: kl. 15.00-16.00

Pris: 200,- kr.

Underviser: Mayaya Louise Schubert

Underviser er Mayaya Louise Schubert. Hun er uddannet pædagog, psykoterapeut, meditationsmentor, coach og klangmassør. Hun har gennem mange år brugt mindfulness og afspænding i sit pædagogiske arbejde som bl.a. støttepædagog. Gennem sit firma ”Kunsten at leve” tilbyder hun klangmassage, mindfulness, mindful yoga og psykoterapi og har flere års erfaring med at lave meditative lydkoncerter i bl.a. kirker og yogacentre. www.kunstenatleve.net

https://yogaliving.dk/workshops/

Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger