1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yogarejse til Madeira

Arrangør:Kira Løve, indehaver af my yoga studio, Charlottenlund
Placering:Ponta do Sol
Fra:6/11/2017 kl. 08:00
Til:13/11/2017 kl. 18:50
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:1139

Rejsen er udsolgt - der er arrangeret endnu en yogarejse til Madeira fra d. 23-30/4-2018. Læs mere her: https://www.spies.dk/sport/yogarejse-kira-loeve-madeira-april2018

Yogarejse til smukke Madeira

Tag med til Madeira i november og oplad krop og sind. Kira Løve, indehaver af my yoga studio Charlottenlund, arrangerer i samarbejde med Spies Rejser for 12. gang ”en Madeirarejse du ikke vil hjem fra”.

Vi bor i rolige og naturskønne omgivelser på det lækre spahotel Estalagem da Ponta do Sol **** beliggende på en klippetop ud til Atlanterhavet eller på søsterhotellet Hotel Da Vila beliggende direkte ud til havet i den lille hyggelige by, Ponta Do Sol, nedenfor klippen.

Rejsen er en mulighed for at få yoga, spa-forkælelse, afslapning, naturoplevelser, god mad og hyggeligt samvær i én pakke – hvad enten du rejser alene eller med andre, og om du er begynder eller øvet.

Dato og sted:

Afrejse d. 6. november kl. 08:00 fra København.

Ankomst d. 13. november kl. 18:50 i København.

Program:

Der vil være yoga to gange dagligt kl. 8-9.15 og kl. 16.30-18.00. Derudover er der arrangeret fælles udflugter, som du kan dletage på, hvis du har lyst. Disse udflugter er inkluderet i rejsens pris (mad tilkøbes). Der vil både være mulighed for at tage på levada-vandringer og en halvdagsudflugt til Funchal.

Yogaundervisningen vil give mulighed for fordybelse i yogaen. Du vil primært opleve hatha yoga om morgenen og lange lækre yin yogastræk om eftermiddagen. Programmet vil også byde på smagsprøver på kundalini yoga og åndedrætstræning. Fokus vil være på at skabe øget nærvær samt indre ro og balance i krop og sind. Undervisningen tilpasses din krop og dine behov. Medbring yogamåtte samt en yogablok. Alle kan deltage.

Undervisningen vil enten foregå udendørs på taget af byens gamle biograf – ugeneret og med udsigt over byens tage – eller i hotellets nye og indbydende yogasal med udsigt til smukke gamle træer.

Din yogalærer på rejsen:

Kira har beskæftiget sig med yoga i 17 år og er uddannet af nogle af verdens mest anerkendte yogalærere. I dag uddanner Kira selv yogalærere og har de seneste år uddannet mere end 60 af Danmarks yogalærere. Da Kira har mere end 2000 timers uddannelse og har undervist over 6000 yogaklasser, kan du som deltager føle dig tryg under undervisningen. Kira har været på Madeira 11 gange tidligere og har et godt kendskab til øen, levada-ruterne mv. 

Pris fra 6.998,- pr. person

Inkluderet i prisen er:

- Flybilletter med Thomas Cook Airlines t/r

- Mad ombord i flyet t/r

- Bus fra lufthavnen til hotellet t/r

- 7 x luksusovernatning i dobbeltværelse

- 7 x morgenmadsbuffet

- Yogaundervisning ved Kira Løve

- Udflugt: bus t/r til Funchal

- Udflugt: bus t/r til en levada-vandresti

Læs mere om Kira på: www.myyoga.dk.

Tilmeld dig rejsen på: https://www.spies.dk/sport/yogarejse-kira-loeve-madeira-november.

Læs om hotellet her: www.pontadosol.com

Hurtig tilmelding anbefales.


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger