1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

HORMONWORKSHOP

Arrangør:Kirsten Slots Yoga Being
Placering:Frederiksberg
Fra:29/10/2023 kl. 11:00
Til:29/10/2023 kl. 18:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:1356

 

YOGA, HORMONER OG STOFSKIFTE, Fredag d. 25. november kl. 16.00 - 19.00

Træthed, tudeture, angst, apari, hormonsvingninger, stofskifteubalance, søvnproblemer, hedeture? Denne workshop er er relevant for alle kvinder, uanset om du er før- efter eller midt i overgangs alderen. 

Glæd dig til en vigtig viden om, hvordan hormoner, stress, hormonforstyrrende stoffer, kost, motion og livsstil hænger sammen, hvordan du spotter stofskifte ubalancer, og hvad du kan gøre for at understøtte din krop med yoga og forebygge og udbedre ubalancer. Vi starter med et oplæg og dialog, og slutter af med et enkelt og behageligt yoga program, som understøtter og balancerer dit hormon- og nervesystem. 

Hormon Yoga programmet har Kirsten selv udviklet, ud fra egen og elevers erfaring med overgangsalder og stofskifteubalance. Programmet stimulerer det parasympatiske nervesystem, reducerer stress hormon niveauet og støtter din hormonelle balance. NB yoga programmet er helt anderledes end Dinah Rodrigues hormon yoga program

Pris & tilmelding: 600,- bankkonto reg. 3199 konto 60005311 

Kirsten Slots er indehaver af Yoga Being på Frederiksberg med en yogaaftenskole og en to-årig yogalærer uddannelse under sit tag. Hun afholder yoga- og ayurvedaretreats i bl.a. Goa og Grækenland. Hendes yogapraksis startede i 1984. Siden har hun videreuddannet sig indenfor yoga, meditation, alternativ medicin og behandling, ayurveda og vedanta blandt andet på årlige studieture i Indien. Kirsten er en efterspurgt Mindfulness-instruktør, og er inspireret af blandt andre Thich Nhat Hanh, buddhistisk munk og fredsaktivist. 

Sted:  Yoga Being, Prs. Maries Allé 13, Frederiksberg.


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger