1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yogarejse til Lefkas med Kira Løve

Arrangør:Kira Løve - my yoga studio
Placering:Nidri
Fra:21/5/2018 kl. 16:05
Til:28/5/2018 kl. 15:05
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:1091

Denne yogarejse er udsolgt. Yogarejserne med Kira Løve er populære. Der er udsolgt både i marts, april, maj og september. Men der er lige slået en ny yogarejse op i august, du kan læse mere om her:

http://www.myyoga.dk/yogarejse-tenerife-d-21-28-august-2018/

 

Yogarejse til smukke Lefkas 

Rejs med yogalærer Kira Løve til Lefkas, hvor vi bor lidt uden for den lille by Nidri, som er omgivet af pinjetræer og ligger ud til det azurblå Ioniske Hav med udsigt til øer som Skorpios og Meganisi.

Glæd dig til en skøn uge med masser af yoga, afslapning, naturoplevelser, spaforkælelse og hyggeligt samvær.

Program

Morgenyoga kl. 07.45-09.15 tirsdag til og med mandag. Eftermiddagsyoga kl. 16.30-18.00 tirsdag til og med søndag.

Hvis du har lyst, kan du om onsdagen tage med yogagruppen på halvdagsudflugt til Nidri-vandfaldene og Nidri. Udflugten giver mulighed for en fælles vandretur og er en god chance for at opleve øens smukke natur. Om fredagen kan du tage med på en fælles halvdagsudflugt i minibus, hvor vi besøger Faneromeni-klostret uden for Lefkas by, spiser frokost i byen Agios Nikitas og oplever en af Lefkas’ caribiske strande på den vestlige del af øen. Turen giver mulighed for lidt sightseeing og for at opleve øens kultur og fascinerende natur – og badning for dem, der har lyst.

Fællesspisning hver aften kl. 19.30 på hotellet for dem, der vil spise sammen.

Husk, at det er din ferie, så du deltager kun i det, du har lyst til.

Hotelinformation

Porto Galini ligger i grønne omgivelser med udsigt over Det Ioniske Hav og bjergene på fastlandet. Hotellet er bygget i klassisk græsk stil og har en spaafdeling, et poolområde og en privat strand.

Din yogalærer på rejsen

Din yogalærer på rejsen er Kira Løve, indehaver af my yoga studio Charlottenlund. Kira har beskæftiget sig med yoga i 17 år og er uddannet af nogle af verdens mest anerkendte yogalærere. I dag uddanner Kira selv yogalærere, og da hun har mere end 2000 timers uddannelse og har undervist over 5000 yogaklasser, kan du som deltager føle dig tryg under undervisningen.

Prisen er fra kun 5.599,- pr. person

I prisen indgår:

- Flyrejse t/r

- Mad ombord på flyet

- Bus fra lufthavn til hotel t/r

- Delt dobbeltværelse med balkon

- Morgenmad

- Yoga 2 x dagligt a 1,5 time (med undtagelse af ankomstdagen og kun én yogasession på afrejsedagen)

Afrejse fra København 21/5 2018 kl. 16.05, ankomst i Preveza kl. 20.20.

Hjemrejse fra Preveza 28/5 2018 kl. 13.10, ankomst i København kl. 15.05.

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelse: fra 1.700,- (Alternativt kan Spies sætte dig sammen med en anden deltager af samme køn). Tillæg for halvpension: 750,-

Der er plads til maks. 18 deltagere på denne rejse - hurtig reservation anbefales. Rejsen er arrangeret i godt samarbejde med Spies. Tilmeld dig her: https://www.spies.dk/sport/yogarejse-kira-loeve-lefkas-maj

En lignende yogarejse blev gennemført i maj 2017.

 

Udtalelse fra tidligere deltager på yogarejsen til Lefkas.

Kære Kira

Det har været en fantastisk rejse. Yoga 2 gange om var perfekt og lige, hvad jeg havde brug for. Jeg fik sat meget på plads i krop og sind - så tak for det.

Jeg mødte mange fantastisk kvinder. Hotellet får 5 stjerne af mig, god beliggenhed, god service, god morgen-buffet, skønne værelser med udsigt og den lækreste yoga-pavillion. Sidst men ikke mindst var din måde at undervise på helt fantastisk lige min ‘stil’. Så TAK for en skøn, dyb, smuk, sjov og varm oplevelse ;o)

Kærlige knus

R.

Kære Kira,

Det var min første yoga ferie og den var helt igennem fantastisk og det var du med til at gøre den. Du er meget inspirerende og en god formidler. Jeg nød hvert et sekund og håber jeg får mulighed for, at kigge forbi dit studio en dag. 

Kærlig hilsen og ønske om en god Pinse
M.


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger