1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Gratis introworkshop til Tantra Kursus

Arrangør:Natha Yogacenter
Placering:Odense
Fra:27/11/2018 kl. 19:15
Til:27/11/2018 kl. 21:15
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:659

Denne tantra workshop giver en fantastisk mulighed for at få et førstehåndsindtryk af oplevelsen af glæde og begejstring på tantraens vej, som undervises i Nathas tantra intensiv kursus.

Tantra intensiv kursus giver de studerende alle de værktøjer og den viden, de behøver for at leve livet fuldt ud hvert eneste sekund, vende selve livet til en glædesfyldt rejse for selvudvikling og selvrealisering.

Denne workshop byder på et spændende udpluk af vidunderne på denne rejse.
På denne gratis introduktions workshop, kommer deltagerne til lære sig selv bedre at kende nedefra og op, opad stigen af de syv chakraer - syv fundamentale niveauer af energi og bevidsthed i det tantriske system. Tantra handler alt i alt ...om erfaring, så for hvert chakra vil deltagerne praktisere specielle tantriske metoder til vækkelse af det specifikke chakra og får derved førstehåndsindtryk af dets skjulte realitet.

Dette arrangement giver også mulighed for at møde de lærere, der afholder det tantra intensiv kursus, høre om deres egne erfaringer med tantra og til at stille spørgsmål.

Alle er velkomne til denne workshop, og det er ikke nødvendigt med forudgående kendskab.
Deltagerne kan komme som enkeltpersoner eller par.
Efter workshoppen er det muligt at tilmelde sig det tantra intensiv kursus og drage fordel af et særligt tilbud – 20 % rabat for de måneder som man ønsker at betale forud.

Praktisk info:
• Adresse: Natha Yogacenter Odense, Torvegade 1, 3. Sal, Odense, Denmark

Sprog: Engelsk / Language: English

Gratis / free

Lærere: Adriana Luptakova & Petri Taipale Tilmelding: send en mail til natha@natha.dk med emnet Tantra intro workshop Odense eller tilmeld dig ovenfor


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger