Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
BILLIG fragt på alt udstyr
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Kundalini yoga: Mere af dig

Arrangør:Yoga Hjørnet
Placering:Christianshavn
Fra:26/9/2017 kl. 18:00
Til:26/9/2017 kl. 19:30
Antal visninger:178
Ny sæson kundalini yoga på #Yogahjørnet ALLE NIVEAUER: På tirsdag den 22. august kl. 18-19.30 starter en ny sæson - alle er velkomne, begyndere og øvede.

Kom og mærk dit åndedræt lidt dybere, lidt mere fuldt - få adgang til dine indre energiresourcer og ro & mere energi til at navigere i en travl hverdag.

Kundalini yoga bliver kaldt bevidsthedens yoga - kom og bliv mere bevidst om din krop, dit åndedræt, dine følelser. Mærk hvordan det er at være dig - og vær klar til at give plads til mere af dig selv.

Tilmeld dig på info@yogahjørnet eller ring 26141228, se mere på www.yogahjørnet.dk

Du er også velkommen til at kontakte mig direkte på tlf. 26841769, hvis du har nogen spørgsmål til yogaen.
Glæder mig & håber vi ses

Kristine

---

Kundalini yoga er en dynamisk yogaform, der aktiverer nervesystemet, kirtler og cirkulationen for at stimulere kroppens naturlige flow af energi. Øvelserne har en vitaliserende og helende virkning – du vil blive stærkere, mere fleksibel og afslappet, både fysisk og mentalt.

Kundalini yoga er en praktisk yogaform, der kan dyrkes af alle uanset alder og erfaring. Øvelserne kan let indpasses i en travl hverdag og være med til at støtte dig i din dagligdag, øge din energi og dit fokus og gøre dig mere modstandsdygtig over for sygdom og stress. Det kan hjælpe dig til bedre at være med det, der er og navigere i en travl hverdag - så der er plads og rum til glæde og nydelse.

Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger