Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
BILLIG fragt på alt udstyr
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Løb-event med Bowspring m.m.

Arrangør:Connectfys/Sisse Dall
Placering:Frederiksberg
Fra:16/9/2017 kl. 10:00
Til:16/9/2017 kl. 14:30
Antal visninger:159
• Shop lækkert, nyt løbetøj fra Tracks
• Hør unikt foredrag om at løbe 250 km gennem ørkenen med ultraløber og stifter af Tracks by Les Deux Andreas Von der Heide
• Få viden om løbeskader og behandling af skader fra løbeeksperterne hos Connectfys
• Deltag i en 2 timers workshop med Bowspring-yoga for løbere med Sisse Dall, forfatter til bogen Yoga for Sportsfolk

På dette eksklusive event vil du få mulighed for at prøve og shoppe lækkert løbetøj fra Tracks by Les Deux (50 procent rabat), få et sneak peak ind i hovedet på Ultraløber og ejer af tøjmærket Les Deux og Tracks Andreas Von der Heide, få demonstreret værktøjer til healing af skader af ’cutting edge’ fysioterapeuter hos Connectfys og få muligheden for at prøve det nyeste indenfor yogaverdenen med Bowspring for løbere med Sisse Dall.

Program:
Kl 10 – 11 Pop-up shop med Les Deux
Kl 11 – 11.30 Foredrag om Desert Run med Andreas Von der Heide – ultraløber og Stifter af Les Deux
12 – 12.30 Foredrag - Typiske løbeskader, hvordan skader kan forebygges og hvordan du kan forkorte dit skadesforløb, hvis skaden allerede er sket
13 -15.00 Bowspring for løbere. Workshop med Sisse Dall

OBS! Begrænset antal pladser (max 15 styk) – først til mølle-princippet

Om Andreas Von der Heide

Andreas Von der Heide er kendt fra det danske iværksætter miljø og har især inden for de sidste par år bemærket sig ved den store fremgang hos tøjmærket Les Deux og sin kærlighed for ekstremløb. Få her et indblik i hans liv og hvordan motion er en vigtig del af hans liv til at holde ham skarp i forretningsøjeblikke samt vigtigheden af at udfordre sig selv.

Om Bowspring for løbere

Ved løb opstår muskulære ubalancer, skævheder, stramme hofter, stive haser, fremadkrummede skuldre og en masse andet, som vi vil kigge på, på denne workshop. Bowspring er en ny form for yoga, som kræver ekstremt meget nærvær og opgør med ubevidste, indgroede mønstre, som ikke er hensigtsmæssige for os, og som vi ubevidst forstærker ved løb.

Er du interesseret i optimal bevægelse fra fødderne og helt ind i sindet, så gør som mange andre sportsudøvere og tag et seriøst kig på Bowspring i selskab med én af de få lærere i verden, som både er uddannet i yoga for sportsfolk og Bowspring. Bowspring for løbere henvender sig til dig som er nysgerrig på hvordan, du kan bruge Bowspring til at optimere dit løb, få balance i krop og sind, og undgå skader. Det er sådan set ligegyldigt, om du løber rundt om søerne en gang om måneden, eller om du træner op til et marathon, du kan stadig bruge redskaberne fra Bowspring til at optimere dit løb.

Hvis du er vant til yoga, vil du kunne genkende meget lidt af de traditionelle stillinger. I stedet vil du få nye metoder som stemmer overens med den nyeste viden indenfor krop og bevægelse.

Workshoppen egner sig for nybegyndere såvel som øvede yogier, da det meste vil være nyt for de fleste. Workshoppen passer det også til dig, som føler at du er ’for stiv til yoga'.

Om Sisse Dall

Sisse Dall er yogalærer/bevægelsescoach for sportsfolk og underviser blandt andet FCK's første hold i yoga. Hun er ydermere holistisk helsecoach og er blandt andet forfatter til bogen Yoga for Sportsfolk (Gyldendal).

Køb billet her: https://billetto.dk/e/eksklusivt-event-for-lobere-med-tracks-by-les-deux-connectfys-og-sisse-dall-billetter-191780

Bliv kontaktet
Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet


FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger