1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yoga for skuldre, nakke og håndled

Arrangør:Helene Thorsen
Placering:København Ø
Fra:23/9/2017 kl. 10:00
Til:23/9/2017 kl. 12:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:711
Har du ofte ondt i ryggen, spændinger i muskulaturen omkring din nakke og skuldre eller problemer med dine håndled? Så har du muligheden for i denne workshop at få ideer til hvordan du fremover ved hjælp af simple yogastillinger kan styrke områderne og blive opmærksom på de uhensigtsmæssige vaner, der fastholder spændingerne.

Mange har stillesiddende arbejde, eller en hverdag som gør at især ryg, nakke og skulderled bliver belastet på en måde, der kan give daglige smerter. Dårlige vaner kan på sigt give ømhed i muskler og smerter omkring led.

Hvordan kan du bedst passe på dig selv og få indarbejdet nogle sunde vaner som kan styrke muskulaturen, især omkring dine led?

Et godt udgangspunkt er, at få en indsigt i dig selv – mærke efter i kroppen om bestemte områder er spændte eller afspændte, mærke hvor bevægelig du er, uden smerter, og så starte op derfra.

I workshoppen starter vi blidt op med en meditativ gennemgang af kroppen – hvordan mærkes de forskellige områder. Så laver vi forskellige styrkende stillinger til rygsøjle, nakke, skulder- og håndled, som du nemt kan tage med dig hjem. Til sidst en lang afspænding, med mulighed for nu at fornemme hvordan det føles.

Pris: Kr. 250,-

Tilmelding:http://www.kbhyoga.dk/produkt/yoga-for-skuldre-nakke-og-haandled-v-helene-thorsen-loerdag-d-23-september-kl-10-12/

Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger