2-4 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Workshop: Mobilisering af hofter, styrke i benene

Arrangør:Yogaliving
Placering:Fredriksberg
Fra:14/1/2018 kl. 12:00
Til:14/1/2018 kl. 15:30
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:610
Workshop med Louise Fjendbo
Mobilisering af hofter, styrke i benene

Min yogaundervisning er i stigende grad fokuseret på at skabe en sund balance mellem styrke og smidighed. Når det kommer til hofte mobiliteten er vi ofte begrænsede pga. manglende styrke i musklerne i lår og baller i bestemte bevægeretninger, som er uvante for os. For mig skal mobilitet og styrke altid følges ad, hvis kroppen skal være modstandskraftig overfor skader og hverdagens uhensigtsmæssige bevægelser.

På denne workshop vil jeg forklare hvorfor og hvordan vi effektivt kan træne styrke og mobilitet på samme tid. Du vil få en større forståelse af hvorfor passiv mobilitet - som yogaen har rigtig meget af - ikke er så hensigtsmæssig. Og hvordan du med træning, af det der hedder full-range-of-motion, kan gøre din yogatræning mere styrkende, så din mobilitet bliver bedre og din krop mere langtidsholdbar.

På workshoppen får du enkle øvelser, som du kan lave derhjemme for at styrke dine ben og baller og mobilisere hofteleddet. Workshoppen afsluttes med afspænding samt boldemassage i ben og hofter.

Workshoppen er for alle niveauer. Behandlere er også velkomne. Der vil være lidt teori/anatomi i starten og derefter øvelser hver for sig og også to og to.

Underviser: Yogalærer, bevægelseskonsulent og ejer af Yogaliving, Louise Fjendbo

Pris: 450,-

Dato og tid: Den 13. januar 2018 kl. 13-15.30

Tilmelding www.yogaliving/workshops

Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger