2-4 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yoga breakfast

Arrangør:Yuna Yoga
Placering:Odense
Fra:25/11/2017 kl. 09:00
Til:25/11/2017 kl. 11:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:508

Hej allesammen. Så er vi klar med endnu en dejlig omgang yoga.

Arrangementet foregår d.25/11 kl.9

Der vil være en times yoga, efterfuldt af noget lækker frisk vegansk og økologisk morgenmad til alle deltagerne i Café kosmos. 
 

Det vil være inde i caféen vi dyrker yogaen. Der er 10 pladser på holdet,så det er først til mølle. Deltagerprisen er 150 kr,-. Alle er velkommende nye, som erfarende yogis. Der vil være yogamåtter man kan låne, men man er også velkommen til at medbringe sin egen.

TIlmelding: Ved tilmelding og betaling bedes man venligt følge dette link til vores facebook event: https://www.facebook.com/events/1553914038061270/?ref=ts&fref=ts her bedes I bruge linket til billet salget i infoboksen øverst på siden.

Yoga med Natacha Berendt Mathiassen: Rolig morgen yoga flow der vil give dig en dejlig start på dagen. Få vækket kroppen med dybeåndedræt og rolige bevægelser der strækker musklerne og sætter energierne i bevægelse. En time med solhilsner, selvforkælelse og harmoni med krop og sind. Yoga øvelserne varriere fra gang til gang, så hvis du var med til sidste yoga event, kommer du ikke til at opleve det samme!

Yuna Yogas Facebook side:https://www.facebook.com/Yunayogaodense/?fref=ts 


Mad: Yoga deltagerne vil få en let frisk morgenmads tallerken. Tallerkanen vil indebære en let opfriskende morgen juice, samt et energirigt og frisk morgemåltid.

Det med småt: Yogaen er på eget ansvar og det forventes at eleven passer på sig selv og lytter til sin krop. Specielt hvis eleven har nogle skader eller skavanker. Timen er guidet men hvis der forekommer nogle former for fysisk eller psykiske skader kan instruktøren ikke stilles til ansvar. Det er kun elevens eget ansvar for sig selv at deltage.

Vi glæder os til at se jer!


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger