1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yoga, Papirkunst og Fordybelse: Barn/Forælder

Arrangør:Blå Himmel Yoga
Placering:København Ø
Fra:2/12/2017 kl. 13:30
Til:2/12/2017 kl. 15:30
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:457

Julen i et nyt tempo: Barn/Forælder-workshop hvor vi blander yoga og papirkunst. Kom med og få en dejlig nærværende eftermiddag sammen med et barn du holder af. Vi blander to gode verdner på workshoppen, nemlig yoga og papirkunst, som begge er kilder til nærvær, fordybelse og kreativitet. Vi skal fejre december måned og derfor er workshoppens tema selvfølgelig jul. Der er mange yogastillinger, som er nemme og sjove at folde i papir og julen har altid været forbundet med hjerter, kræmmerhuse og stjerner. Så vi skal både folde og forme papir og kroppe, klippe og klistre julepynt, og gå strålende derfra.

Workshoppen er for 7-12 årige og deres voksne. Det betyder at hvert barn har én voksen med. Alle kan deltage, det kræver hverken at du er smidig, kreativ eller god til at tegne. Bare du har lyst til at udforske julen i et nyt tempo sammen med andre børn og voksne.

Kamilla sørger for alle materialer vi skal bruge under workshoppen, og vi har måtter, tæpper osv. så du skal bare tage tøj på du kan røre dig i og medbringe lidt julehumør. I får naturligvis jeres egne produktoner med hjem. Kamilla Balslev-Olesen er uddannet yogalærer og arkitekt, og er passioneret papirklipper/folder. Læs mere om hende her: https://www.blaahimmelyoga.dk/laerere/ eller på www.himmelhesten.dk

TID: Den 2. december 2017 Kl. 13.30-15.30 PRIS: 325,- (ialt for et barn og en voksen)

Køb billet her: https://www.blaahimmelyoga.dk/produkt/barnforaelder-yoga-papirkunst-og-fordybelse/


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger