1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

10 dages Påskeretreat

Arrangør:www.anahatayogacenter.dk
Placering:Møn
Fra:23/3/2018 kl. 18:00
Til:1/4/2018 kl. 14:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:733

10 dages YogaRetreat På Anahata Yoga Center, Møn

Velkommen til Anahata Yoga Retreat Center på Møn. Vi afholder årligt over 30 weekendretreats, uge retreats, bhakti yoga retreats, festivals og vores årlige yoga camp på Feddet.

Centeret og underviserne

Vi holder til på et skønt landsted, 400 meter fra badestrand ved Østersøen og eventyrlig skov ned til vandet. Der ånder fred og ro.

Vi har 7 dobbelt/enkelt værelserne, et stort dejligt yogarum og masser af hyggekroge og opholdsrum. På centeret tilbyder vi også forskellige behandlinger og infrarød sauna. Og ikke mindst saunaen med plads til 12 personer som står ved havet.

Camilla og Kåre Netterstrøm leder til dagligt Ananhata Yoga Center og vil være undervisere på dette retreat.
De har 20 års erfaring med yogaundervisning og afholdelse af dybdegående yogaretreats og er kendt for deres levende, inspirende og musikalske videreformidling af yogatraditionen.
Kombinere yoga, meditation, detox, musik, lydhealing og en masse andre effektive metoder til healing og balance.

Pris inkl. ophold, mad og undervisning.

Enkeltværelse: 6.800 kr.
Dobbeltværelse: 5.800 kr.
4 personers værelse: 4.800 kr.

Mere info på www.retreat-yoga.dk

Kursusbeskrivelse

Skab energi og overblik efter fordybende og opløftende 10 dage med yoga, afspænding, åndedrætsøvelser, meditation, lydhealing, dans, lækker vegetarisk mad, detox fodbad, sauna ved havet og infrarød sauna. Dette kursus er for dig der gerne vil praktisere og udfordres på en harmonisk måde i naturens smukke og livgivende rammer. Vi vil lade glæden og hjerteenergien udfolde sig samtidig med at vi går dybt i en transformerende praksis. Der er undervisning 4 gange dagligt og skøn vegetarisk mad

Alle kan være med, der kræves ingen forudsætning at deltage.

Vi vil arbejde med den finere energi (prana, chi), det psykiske åndedræt og de psykiske passage, samt forskellige mantras der fordyber praksis, mudras (holdninger) og bandhas (låse), samt energiøvelser. Der er selvfølgelig også dynamisk morgenyoga, de klassiske stillinger, trekantstillinger, solhilsen, åndedrætsøvelser og meditation. Og ikke mindst aftenklasser med sang, lydhealing og meditation.

På dette kursus vil der indgå 2 dages stilhed i slutningen af kurset, hvor vi udover undervisningen går en fælles gåtur rundt i skoven og langs stranden. Vi holder små stilheds stunder i dagene op til, som forberedelse til selve dagen. Det være sig at spise et måltid i stilhed sammen, holde en tavsheds stund før eller efter en meditation. Det er dejligt at være i stilhed sammen om hverdags ting, og folk oplever at nærvær og blidhed vokser mellem dem. Vi giver plads til hinanden på en mere dybsindig måde.

Undervisningen er obligatorisk. Det giver en dybere forståelse for den enkelte og en bedre gruppe dynamik. Hvis der er øvelser du ikke kan udfører, er det altid ok at ligge sig på ryggen i en hvilestilling eller sætte sig på en stol. Det er vigtig at du er tilstede i rummet og modtager de informationer og instruktioner som der gives i hver klasse. Der er en rød tråd igennem hele kurset, og tingene hænger sammen. Det er vigtig for at få en god helhedsoplevelse af kursets indhold. Det giver mening i sidste ende.

Program

7.00-9.00:       Yoga med åndedrætsøvelser, afspænding og meditation

9.00-9.30:       Morgenmad.

11.00-12.30:   Dybeafspænding + Meditation Ajapa Japa med brug af mala og mantra..

12.30-13.30:   Frokost.

14.00-16.00:   Sauna ved Havet ( ca. 3 gange)

16.30-18.30:   Yoga, taoistiske energiøvelser, OM healing, åndedrætsøvelser og meditation. 

18.30-19.30:   Aftensmad

20.30-21.30:   Aftenklasse med dans, sang, lydhealing, foredrag, dialog og meditation.

Første dag kan du ankomme mellem 14 og 17.  Der praktisk info og yoga kl 17 – 19, derefter aftensmad og aftenklasse kl 20.

Sidste dag er der morgenyoga, formiddagklasse med afrunding og meditation og Frokost.

Hver dag har alle deltagere en opgave som tager ca. 30- 60 min i køkkenet eller med rengøring.

Detox

Der er mulighed for Detox under kurset, mod ekstra betaling læs mere HER

Maden

Vi servere vegetarisk morgenmad, frokost og aftensmad på kurset. 100% økologisk. Masser af fortryllende friske og lokale grønsager, krydderurter og frugter er hovedingredienserne i maden.  Med disse friske og absolut topkvalitets varer er fundamentet lagt til en gastronomisk oplevelse. Alt maden er økologisk.

Før morgenyoga er der friskpresset citronsaft med vand. Citronsaft hjælper med at rense kroppen og holde den optimale pH niveau.

Morgenmaden består typisk af: Friskt frugt, tørrede frugter. Forskellige former for grød, og diverse nødder og superfood drys og proteinpulver.

Frokosten består typisk f.eks. af salater med lækre dressinger + brune ris og evt suppe/ grøntsager.

Til aftenmaden servere vi f.eks.: En sammenkogt ret med linser/bønner og grøntsager og ris. Dertil et bredt udvalg af salater med f.eks. masser af persille, dild, tomater, romainesalat, gulerødder og spirer. Vi servere dejlige rawfooddressinger med nødder, ingefær, gojibær, byggræs mv.

Priser

Kursuspris. (inkl. Undervisning, mad, ophold):

Enkeltværelse: 6.800 kr.
Dobbeltværelse: 5.800 kr.
4 personers værelse: 4.800 kr.

Tilmeld dig på www.retreat-yoga.dk


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger