1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yoga & Detox Retreat i Spanien

Arrangør:Majbritt Cristel Kiss
Placering:Granada, Andalusien
Fra:24/1/2018 kl. 10:00
Til:30/1/2018 kl. 17:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:670

Start året med et indre forfriskende og udrensende brusebad på dette Yoga & Detox retreat i Granada i Andalusiens smukke bjerge.

Vi skal fokusere på, at du kommer helt ned i gear, får renset ud og mærket dig selv. Det gør vi med daglig emotional yoga og lækker sund vegansk mad tilberedt af vores dygtige erfarne kok Henrik, som bruger de bedste råvarer, overvejende økologisk og lokalt med inspiration fra både middelhavsregionen og det nordiske køkken.

Yogaundervisningen foregår på det luksuriøse refugie ”Jardín de los limones” (Citronhaven), som ligger i en stor citrus- og frugtplantage omgivet af 150 år gamle oliventræer og med udsigt over bjergene. Vi bor på enten selve refugiet eller i det charmerende hus, El Limón, som ligger 2 km. fra hinanden.

Yoga stimulerer fysisk dine muskler, sener, bindevæv og indre organer til at afgive affaldstoffer og øvelserne giver kroppen et forfriskende indre brusebad. Lever og nyre bliver masseret indefra og frigør åndedrættet, så du ånder i bund og øger åndedrættets udrensende funktion. Udrensningen gavner stofskiftet og fordøjelsen, og huden kommer til at stråle. Yoga virker derfor stimulerende og befriende på krop og sind. Du vil blive præsenteret for forskellige vejrtrækningsøvelser, visualiseringer og meditationer, for at åbne hjertet og få bedre kontakt til følelsernes sprog. På et dybere plan løsner yoga gamle blokeringer og gør dig i stand til at give slip på det, du ikke længere har brug for.

I kombinationen med plantebaseret kost er du sikker på en dyb udrensende effekt.
Når man ernærer sig med plantebaseret vegansk kost, så stiger kroppens forbrænding og udrensningsprocessen sættes i gang. Det vil sige, at du hjælper kroppen med at skille sig af med ophobede affaldsstoffer og skaber en bedre syre-base balance, forbedrer fordøjelsen, afhjælper evt. sygdom og hjælper kroppens evne til at kunne opretholde en optimal sundhed i dagligdagen. 

Inkluderet er yogaundervisning, alle måltider, fly t/r., overnatning på dobbeltværelse, kørsel t/r til de arabiske bade i Granada, transport t/r fra lufthavnen og mellem de to huse. Husene er ejet af parret Henrik Vilain fra Danmark og Ingo Schauser fra Spanien/Tyskland. 

Pris ca. ml. 9650 - 10.650 kr. (afhænger af dagsprisen på flybilletten)

Book din samlede pakkerejse her

Retreatet afholdes også 20. -26. maj. Læs mere på www.majbrittkiss.com


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger