1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Workshop - kroppen først, en genvej til forandring v. Tina Kaare & Ditte Brændgaard

Arrangør:KBH Yoga
Placering:København Ø
Fra:14/1/2018 kl. 14:00
Til:14/1/2018 kl. 16:30
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:787

Det er dokumenteret, at din krop mærker før sindet, ved før sindet, og at kroppen oplever og reagerer før sindet – du kender måske følelsen af, at kroppen bliver blød og let med en rigtig beslutning du træffer eller følelsen af kroppen der trække sig sammen og blive hård, når du færdes steder der er ukendt og mørkt.

Da vores krop mærker, føler, oplever og reagerer før vi mentalt er klar over hvad der foregår, skaber vi også nemmere forandringer, hvis vi er bevidste om vores krops signaler og tør stole på dem og følge dem. I denne workshop arbejder vi med at skabe forandring igennem den fysiske krop fremfor det mentale sind og prioriterer Kroppen Først.

Workshoppen er for dig, som ønsker at opbygge en mere tillidsfuld og kærlig relation til din krop og dens signaler, så du kan skabe større eller mindre vedvarende forandringer i dit liv til øget vitalitet, ro, kærlighed og tilfredshed.

Vi guider dig igennem 2,5 times yoga- og meditationsøvelser, som får os ned i kroppen og væk fra hovedet. Samtidig vil du få redskaber til at ændre forhold i dit eget liv ved at sætte Kroppen Først fremfor det mentale. Giv dig selv eller en du holder af, en søndag med selvforkælelse, selvkærlighed og omsorg samt muligheden for at fortage ændringer i dit liv. Du behøver ikke at have prøvet yoga eller meditation før. 

Workshoppen er for alle, der ønsker nye perspektiver på det at skabe forandringer.

Om os:

Ditte underviser i Kbh Yoga og er indehaver af firmaet Yoga BØFLEN, en kombination af yoga filosofi og indiansk visdom. Hun har mere end 8 års erfaring med yoga og meditation på egen krop. Derudover har hun over 6 års træning i indiansk visdom; læren om den smukke vej, altings forbundenhed, elementernes kraft og personlig autoritet og lederskab. Tina er ligesom Ditte underviser i Kbh Yoga.

Tina har flere end 20 års erfaring med yoga på egen krop. Tina har tidligere danset, hun er uddannet jurist og har arbejdet med ledelse i 10 år inden hun besluttede sig for at foretage nogle store forandringer i sit eget liv. Tina arbejder i dag som yogalærer, med kropsholdning og kropsbevidsthed, underviser og coach.

Tid og sted: Kbh Yoga Søndag d. 12. november 2017 kl. 14.00-16.30. Max 12 deltagere. Søndag d. 14. Januar 2018 kl. 14.00-16.30. Max 12 deltagere.

Pris: 250 kr.

Vi glæder os til at se dig! Kærlig hilsen Tina og Ditte


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger