2-4 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yoga - og selvkærligheds Retreat

Arrangør:Filiyoga
Placering:Give
Fra:27/3/2020 kl. 16:30
Til:29/3/2020 kl. 15:30
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:1001

Yoga og selvkærligheds retreat på smukke og naturskønne Danakilde.

Når det spirende forår inviterer os ud i lyset og til at se skønheden i naturen i os selv og i hinanden, er det atter tid til at “trække stikket” for en stund. Tid til at mærke indad og blive bevidst om din kærligste færden i livet og i verden. Med blid yoga, meditation, heartfulness, natur og ren væren forkæler vi kroppen, sindet og hjertet, og skaber det bedste udgangspunkt for at betræde nye stier, skabe nye selvkærlige vaner og for at leve livet i kærlig overenstemmelse med egne værdier. 

For at booste selvkærligheden må vi finde vej til hjertet og være nysgerrige på hvad det rummer.

Vejen til hjertet går gennem kroppen, og de daglige yogasessioner med blide restituerende øvelser inviterer til kropsbevidsthed, øget fornemmelser af grænser og muligheder, samt kontakt med sindets reaktion på kroppen. Via yogaen vil vi løsne krop og sind, slippe ophobet stress og du vil blive inviteret til at skabe en endnu kærligere relation til dig selv. Vi vil have fokus på åndedrættet og dets blødgørende og udrensende effekt.

Vi skal meditere flere gange om dagen, og her vil du blive guidet til at få øje på alt det som måske holder dig tilbage for at skrue op for dit indre lys og stå stærkt i dig selv (Dine vaner, mønstre, tanker, overbevisninger og historier).

Den bevidsthed du opnår ved at søge nysgerrigt indad, hjælper dig til at skabe den kærlige og medfølende relation til dig selv og din verden.

Måske kender du til vanen og trangen til at gøre og være noget for andre, og i farten glemme at give til dig selv først?

Du kan være med både med og uden yoga-erfaring

Dette yoga-retreat henvender sig til dig, som gerne vil have mulighed for at fordybe dig sammen med andre, og gå dybere i  din yoga og selvkærligheds praksis. 

Retreatet er OGSÅ til dig, der måske endnu ikke har erfaring med yoga og meditation, men som er nysgerrig og gerne vil udforske og bedre relationen til dig selv; din krop, dit sind og ikke mindst dit hjerte.

Du vil blive forkælet med yoga, meditation, sessioner med boost til selvkærligheden, tid i naturen samt lækker, økologisk og vegetarisk mad.

Det praktiske

  • TID: Fredag 27. marts kl 16:30 – søndag 29. marts kl. 15:30

  • STED: Danakilde, Røbækvej 13, 7323 Give.

  • PRIS: Fra kr. 2.995,- 

Alt dette får du

  • Yogaundervisning og meditation samt selvkærlige øvelser, der styrker, renser og nærer din krop og dit sind.

  • Positiv og kærlig energi

  • Nærende sund vegetarisk og økologisk mad tilberedt af friske råvarer

  • Naturskønne omgivelser

  • Indkvartering på fine lyse værelser med komfortable enkeltsenge.

  • God tid og fokus på dig og dine behov.

  • Alt dette faciliteret og guidet af hjertevarme Hanne Brosbøl, som har mange års erfaring med at undervise i både yoga, meditation og mindfulness. Derudover er Hanne en meget passioneret hjertementor som kan holde rummet for bevidsthedsudvikling på en helt særlig varm og kærlig måde....

 

Du kan få mere info samt ttilmelde dig lige her:

https://filiyoga.dk/retreat


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger