1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Mindfuldeog Restorative Søndage

Arrangør:YogaTreat v/Christina Louise Poivey
Placering:København
Fra:7/1/2018 kl. 15:00
Til:7/1/2018 kl. 17:30
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:444
Mindfulde og restorative søndage - d. 7. jan og d. 4. feb. 2018

Det er ikke småting vi moderne mennesker skal kunne håndtere og forholde os til i dag. Mange bliver hurtigt fyldt op, og døjer med træthed, stress, uro, spændinger, søvn- og fordøjelsesbesvær samt diverse andre ubalancer. I en travl hverdag med mange gøremål og stimuli bliver pauser og frirum – det at koble af, give slip og lade op - alfa og omega for din trivsel og balance.

De to Mindfulde og Restorative Søndage d. 7. jan. og d. 4. feb. kan hjælpe dig til lige netop dét. Det vil være to søndage, hvor du kan trække stikket helt ud, overgive dig til roen, nærværet og nydelsen og lade dig guide igennem:

- Blid og mindful yoga
- Åndedrætsøvelser
- Mindfulness meditationer
- Nærværs- og opmærksomhedsøvelser
- Restorativ yoga &
- Guidede afspændinger

De to workshops vil have fokus på praksis - øvelser og teknikker hentet fra både yoga, meditation og mindfulness. Du vil erfare hvordan du kan finde ro og hvile samt opleve hvilken uvurderlig forskel det gør. Og du vil kunne hente inspiration til lignende stunder i din hverdag. Stunder der kan hjælpe dig i retning af den naturlige OG transformerende tilstand af afspændt vågenhed – med liv og lethed til følge.

Alle kan deltage. Jeg lover, der vil være varme drikke, en rar belysning og lune tæpper at putte sig i. Og ej at forglemme en imødekommende og accepterende atmosfære.

Sæt kryds i kalenderen og se allerede nu frem til disse beroligende såvel som opløftende frirum!

STED: LilleYogaHus, Nürnberggade 21, 1., 2300 Kbh S (tæt på metro, fri parkering).

PRIS: 1 ws 350,- 2 ws eller to samlede tilmeldinger 600,- Inkl. te og snacks

TILMELDING hos: christinalouise@poivey.dk

Tidligere deltagere har bl.a. udtalt:

”Kan kun varmt anbefale både dig som underviser og dine timer, for det var simpelthen healende for krop og sjæl og de tre timer fløj afsted. Ville gerne ha puttet videre på pølle Det var ugens tre bedste timer og kan næsten ikke vente til næste gang. Håber du laver flere af den slags workshops.”. (Janni, specialist)

‘En dejlig eftermiddag i varme og trygge omgivelser, en stemning fyldt med ro og anerkendelse. Var meget afslappet og positiv under og efter workshoppen. Jeg fik indsigt i teknikker og har nu et mål fremadrettet. Og så var jeg vild med dine øjenpuder med lavendel..* (Dorrit, tandlæge)

”Jeg nød meget dine undervisning og den utrolige positive og rolige måde du er på. Føler bestemt at jeg fik noget med hjem. Det var en oplevelse jeg meget gerne har lyst til at deltage i igen”. (Pernille, Økonomiassistent)

‘Skønne C. TAK for en skøn søndag-eftermiddag, der fuldt ud levede op til mine forventninger. Som altid formår du at sætte en ramme, der på en gang både er rummelig, varm, tydelig, vid og tryg - kort sagt et fantastisk rum at være i. Var spændt på, hvordan min veninde oplevede det hele, da hun som bekendt var aldeles uerfaren i kategorien.. Og hun var ikke overraskende lige så positiv, og har allerede sagt hun vil komme tilbage. HURRA FOR DIG!’❤ (Majbritt)

'Jeg er SÅ enig 😙 Jeg undres hver eneste gang du "Siger så er din praksis for idag ved at være slut"! Og tænker: "Hvad ??? Er vi allerede færdige? De 2,5 time kan da ikke være gået? 😢" Du får mig til at give mig helt hen, så tak for dig' (Mette)

Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger