1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

YOGARETREAT: Yoga og selvindsigt i Marrakech

Arrangør:thildevesterby.com
Placering:Marrakech
Fra:8/6/2019 kl. 18:00
Til:15/6/2019 kl. 16:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:1075

Sæt hverdagen på pause og træd ind i 1001 nats eventyr i Marrakech på det ultimative yogaretreat.

Nogle gange skal vi langt væk fra hverdagen for at finde hjem til os selv. I yogaen kalder vi det svadhyaya - at studere os selv for at finde ind til kernen. Og det er netop det, vi skal en hel uge i Marrakech.

Mange af os tænker, at yoga handler om at opnå noget: styrke, smidighed eller evnen til at slå knuder på sig selv. Men det, vi i virkeligheden gør med yogaen, er at fjerne de forhindringer, der afholder os fra at nå derhen, hvor vi er allermest os selv. Vi skræller alt det overflødige af, for at nå ind til kernen. For at nå hjem til os selv. Via nærende yoga, meditationer, yoga nidra og reflektionsøvelser skræller vi forsigtigt lagene af, så du ser dig selv som du virkelig er. Du ser dine værdier, dine overbevisninger og mønstre - og du tager afsked med det, der ikke længere tjener dig, så du, når ugen er omme, kan rejse hjem og se hverdagen med helt nye øjne.

 

Study thy self, discover the divine Patanjali’s Yoga Sutra II.44

 

Når vi ‘studerer’ os selv, bliver vi opmærksomme på de ting, vi gør, der hæmmer os eller forhindrer os i at være os. Og vi kommer tættere på at kunne leve et autentisk liv. Både til glæde for os selv - men i høj grad også for vores omgivelser. Og hvis du endnu ikke har givet dig selv og dine omgivelser den gave, det er at tage på retræte. Så kom med.

 

Højdepunkter

Daglig morgenyoga på tagteressen

Langsom morgenmad med marrokanske specialiteter

Udflugt til ørkenen, hvor vi praktiserer yoga med 360 graders udsigt til stenørken med Atlasbjergene i baggrunden

Fortab dig i medinaen (og shop marrokkanske tæpper, arganolie og snabelsko)

Frokost som en beduin i spektakulær ørken-camp

Fælles meditativ morgenvandring i smukke Jardin Majorelle Yin og restorativ eftermiddagsyoga

Guidede mindfulnessmeditationer

Tre retters vegetarmiddage hver aften

Myntete på tagterrassen i 25 graders varme

Selvforkælelse, selvindsigt og refleksion

At vågne op i de smukke omgivelser på vores private oase af en riad midt i Marrakech

Kom hjem med ny energi og med en større viden om, hvem du i virkeligheden er

Vores egen riad

Vi skal bo i den smukkeste oase af en riad midt i Marrakech’ sprudlende medina. Uden for døren vækkes alle sanser i de små markedsgader tapetseret med boder og caféer og på den berømte Djema al-Fna-plads, som ligger kun 7 minutters gåtur væk. Men ligeså snart, du træder ind i den smukke riad, sænker roen sig. Her er kælet for alle æstetiske detaljer af den hollandske ejer og indretningsarkitekt, som tager sig af os hele ugen. Synk ned i puderne på tagterrassen med en kop myntete i hånden og lad kroppen og sindet slappe af.

Vi bor to og to i lækre twin-værelser.

Dagene i riad'en starter på tagterrassen med dynamiske yogaflows, som forbinder os med åndedrættet og vækker kroppen. Herefter nyder vi en langsom morgenmad med marrokanske specialiteter, smoothie og tørret frugt. Du kan blive siddende så længe, du vil eller slænge dig på tagterrassen med en bog eller med dine refleksioner.

Tiden efter morgenmaden er din egen. Du kan fortabe dig i medinaen, gå tur i souk'en, tage på shopping eller instagramsafari i de små gader, finde slangetæmmerne på Djema al-Fna-pladsen, besøge det spektakulære Bahia Palace eller slå dig ned på en cafe, hvorfra du kan betragte det farvestrålende byliv. Måske køber du dig en let frokost, men måske behøver du det ikke, da du stadig er mæt efter morgenmaden og skal have plads til den udsøgte 3 retters vegetarmiddag med de andre om aftenen. Om eftermiddagen mødes vi igen i riaden til yin yoga eller restorativ yoga. Hvis der er for varmt på taget, ruller vi måtterne ud i riad’ens midte, hvor der er svalt. Hver aften forkæles du med en overdådig treretters vegetarmenu.

Du kan blive siddende og sludre med de andre over myntete i stearinlysenes skær eller trække dig tilbage til dit værelse eller en af de mange hyggelige kroge i riad'en.

Læs mere og se alle de smukke billeder på https://www.thildevesterby.com/retreat/marrakech/juni

Yogaen Morgenyogaen er dynamisk og består af både hatha- og vinyasayoga. Her bruger du kroppen aktivt og får lidt sved på panden, men det er samtidig en meditativ praksis, hvor vi giver os tid til at være i stillingerne og mærke dem indefra. Morgenyogaen indeholder ligeledes meditation og pranayama (vejrtrækningsøvelser).

 

Om eftermiddagen er yogaen blid og eftergivende. Vi bruger elementer fra den restorative yoga, hvor kroppen får lov til af give helt slip og finde dyb hvile med hjælp fra tiden og tyngdekraften, og vi laver dybe yin-stræk, der stimulerer bindevævet og kroppens meridianer. Vi dybdeafspænder kroppen med yoga nidra og kropsscanninger.

Svadhyaya - selvindsigt. Vi studerer os selv, når vi møder os selv hver dag på yogamåtten. Vi får tid til at være alene med tanker og de ting, der dukker op. For at støtte denne proces, vil du blive inviteret til at reflektere over forskellige områder af dit liv undervejs på retreatet. Du vil blive udfordret på den måde, du lever på, så du kan mærke, om der er noget, der skal justeres, hvis du skal leve det liv, du i virkeligheden er her for. Det være sig både i forhold til dig selv, dit private liv og dit arbejdsliv. Du tager det med, du har brug for at få rusket op i. Under hele ugen bliver din notesbog din følgesvend. Via de forskellige øvelser og dine skriverier i notesbogen, får du mulighed for at tænde lys i de kroge af dig, der måske stadig er mørke.

Udflugter

Jardin Majorelle: En af morgenerne erstattes vores yogapraksis på taget med en fælles meditativ vandring i den smukkeste have, jeg nogensinde har besøgt: Jardin Majorelle. Besøget bliver en del af din yogapraksis, og du inviteres til at opleve haven via fuldt bevidst nærvær. Yoga i ørkenen og frokost i ørken-camp: Kun 45 minutters køretur fra Marrakech ligger stenørkenen Agafey Desert. Her kører vi samlet ud for at dyrke yoga med udsigt over sandbankerne. Vi spiser frokost som beduiner i en spektakulær ørken-camp med 360 graders udsigt over ørkenen med Atlasbjergene i baggrunden. Inden vi kører tilbage til Marrakech, er der tid til en meditativ silent walk gennem den udtørrede flod i ørkenen.

Billige flybilletter med Norwegian

Læs meget mere på https://www.thildevesterby.com/retreat/marrakech/juni


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger