2-4 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

OM Chanting og Kirtan

Arrangør:Anahata Yoga Center
Placering:København
Fra:1/2/2018 kl. 19:00
Til:1/2/2018 kl. 21:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:485

Velkommen til en transformerende aften med OM chanting og Kirtan

Vi starter aftenen med OM chanting.
OM Chanting er en gruppepraksis, der bruger OM lydens transformerende evne til at aktivere deltagernes selvhelbredende potentiale. Teknikken omdanner negativitet til positiv energi, hjælper med at rense omgivelserne og hjælper på deltagernes fysiske, følelsesmæssige og åndelige velbefindende.
Vi sidder og chanter i 45 min efterfulgt at en kort meditation.
Vi lærte denne teknik fra Paramahamsa Vishwananda for 6 år siden og har siden praktiseret den 1-2 gange om ugen. Det er en helt vidunderlig oplevelse som har en stor umiddelbar effekt.

Derefter synger vi nogle Kirtans med dejlige mantraer som bryder vaner og transformere vores sind og krop, så sjælens kreativitet og kærlighed kan udtrykkes. Vi invitere forskellige dygtige Kirtan sangere og musikere til at Joine os på disse aftener.

Entre: 50 kr. kontant eller Mobile Pay.
Medlemmer af Tinkuy: Gratis

Vi glæder os til at dig...

Kh
Camilla og Kåre Netterstrøm

Camilla og Kåre Netterstrøm er hovedundervisere på Anahata Yoga Retreat Center på Møn.  De har 20 års erfaring med yogaundervisning og afholdelse af dybdegående yogaretreats og er kendt for deres levende, inspirende og musikalske videreformidling af yogatraditionen.
Kombinere yoga, meditation, detox, musik, lydhealing og en masse andre effektive metoder til healing og balance.  Læs mere om Camilla og Kåre på www.retreat-yoga.dk


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger