1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yoga Masterclass

Arrangør:Nordic Yoga festival
Placering:Middelfart
Fra:30/6/2018 kl. 10:00
Til:30/6/2018 kl. 17:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:609
6-TIMERS MASTERCLASS M. SIMON KROHN I SMUKKE RAMMER LIGE UD TIL LILLEBÆLT, INKL. FORPLEJNING.

Harmoni i krop og sind – hvordan kan yoga give os dét?Yoga kan være et fantastisk redskab til mindre smerte og mere velvære – både kropsligt og mentalt. På denne 6-timers Masterclass vil Simon Krohn dele ud af sine vigtigste erfaringer med, hvordan yoga kan have den effekt på os.

De første 3 timer handler om begrebet alignment. Det er nemlig en nøgle til at opdage, forebygge og behandle uheldige kropslige tendenser, hvilket er enormt værdifuldt i forhold til at vedligeholde harmonien i kroppen. Vi skal gennemgå de mest udbredte uheldige tendenser, og se hvordan vi med simple guidelines kan bruge yogaen til at arbejde med at vedligeholde god alignment.


De sidste 3 timer skal vi undersøge, hvordan yoga kan bringe mere fred, tillid og mentalt velvære i vores liv. Disse kvaliteter bliver reguleret af det autonome nervesystem, som bliver reguleret af reptilhjernen. Yoga kan i høj grad forstås som en intelligent måde at tale reptilhjernens sprog og derigennem få kroppen til at sænke farten og paraderne. Vi skal kigge på nogle forskellige strategier til at gøre dette, og de fleste vil sandsynligvis få sig en øjenåbner.

Vi skal lave en masse lækker yoga uden specielt avancerede yogastillinger. Så hvis du har bare en smule erfaring med yoga og kan lave rolige solhilsner uden drama, så kan du trygt tilmelde dig.

Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger