1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

300 timers overbygningsuddannelse for yogalærere

Arrangør:Prana Yoga Shala
Placering:København
Fra:12/6/2020 kl. 16:30
Til:12/6/2020 kl. 20:30
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:1096

Hvis du elsker yoga, er glæden ved at dele yogaen med andre noget af det skønneste ved jobbet som yogalærer. Men der er også udfordringer: Det kan være svært at holde din egen praksis ved lige midt i al undervisningen og svært at finde inspiration fra andet end sporadiske kurser. Ofte savner vi som underviser uden fast base også sparringen med gode kolleger.

Prana Yoga Shalas Yoga Alliance-godkendte 300-timers overbygning er et tilbud til dig, der vil give din undervisning og din egen praksis en fantastisk gave: Et år med konstant ny inspiration i form af månedlige moduler, et netværk af kolleger, som du kan dele dine erfaringer med og et tæt samarbejde med en virkelig erfaren underviser, der vil give dig personlig feedback på et af dine undervisningsforløb, som du selv sætter sammen baseret på den viden, du har tilegnet dig på modulerne. Der er også sat tid af til din egen praksis og til et meditationsretreat, der vil grounde dig i din praksis som underviser og udøver. Og selvfølgelig meget, meget mere.

På modulerne gennemgår vi bl.a. flow/vinaysa yoga og kinesisk fem elements-teori, restorativ yoga og nervesystemet, yin yoga og myofascial release og yoga for gravide. Alt er funderet i funktionel anatomi, som vi er virkelig stærke i og passionerede omkring hos Prana Yoga Shala, så der vil også være rig mulighed for at få genopfrisket din anatomiske viden.

Lyder det som noget for dig? Læs videre via dette link: https://www.pranayogashala.dk/300-hrs-post-graduate-2020


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger