1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

"Kickstart sommeren" Bowspring Yoga og Meditations Retreat ved havet

Arrangør:YOGAnesh.dk
Placering:Aa strand, Vestfyn
Fra:25/5/2018 kl. 16:30
Til:27/5/2018 kl. 13:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:1061

Få tonet kroppen og styrket sindet med Bowspring yoga - en herlig funktionel bevægelses form - og med mindfulness meditation.

Dette retreat er for dig, der vil vække en boblende livsglæde og vitalisere kroppen helt ned på celleplan. Forbered dig på en inspirerende oplevelse, hvor du bliver rusket ud af dine søvngængervaner og ind i en mere vågen og sanselig væren.

Bowspring Metoden er en moderne bevægelsesform som giver en forfriskende oplevelse af en levende harmonisk og åben krop. Vi bevæger os på en måde som genskaber de naturlige kurver i rygsøjlen, og får derved kontakt til bagsiden af kroppen hvor mange ressourcer ligger gemt og glemt. 

Kernen i Mindfulness Meditation er at være tilstede og iagttage kroppen, tankerne og følelserne, sådan som det er lige her og nu. Den erfaring danner et stærkt fodfæste for at kunne slippe gamle vaner og mønstre.

Retreatet foregår i naturskønne omgivelser ved havet med stilhedens bløde kvaliteter, og det vil vi benytte os af så meget som muligt. Vi satser på skønt forårs vejr, så vi både kan spise og praktisere under åben himmel. En af dagene vil der blive et mindfuldt walk langs med havet.

Vi har en kok med, som laver lækker økologisk vegetar mad fra bunden og af friske råvarer.

Uanset om du er helt ny til Bowspring og mindfulness eller du har praktiseret mange år, vil retreatet nære og berige dig. Uanset hvor i livet du befinder dig, vil retreatet åbne for nye muligheder og skabe rum for en fordybelse. Efter Retreatet vil du mærke perlende sommer vibes i kroppen, mens sindet er landet og roligt.

UNDERVISERE //

Hanne Ravn: Har i mere end 20 år undervist i meditations- og mindfulnesstræning, sundhed, psykologi og kropsarbejde.

Senay Jensen: Underviser på retreats i ind og udland, på ugentlige klasser og udendørs om sommeren. Stifter af Nordic Yoga Festival på Hindsgavl slot.

KURSET INKLUDERER //

Minimum 12 timers undervisning 2 overnatninger Lækker vegetarisk mad, primært økologisk Kaffe, te og snacks

PRIS // 2450,- Alt inklusiv


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger