1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

YOGARETREAT Kom hjem til dig selv dybt i den svenske skov

Arrangør:thildevesterby.com
Placering:Sydsverige 2,5 time fra København
Fra:27/4/2018 kl. 13:00
Til:29/4/2018 kl. 15:30
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:603
Tag med på yogaretreat i bededagsferien i den svenske skov kun 2,5 kørsel fra København.

Giv dig selv et åndehul. En hel weekend, hvor du trækker stikket og erstatter travlhed og udmattethed med ro og fordybelse. Fordybelse i yoga og fordybelse i dig, så du kan komme tilbage til hverdagen med bevidst nærvær.

Mange af os tænker, at yoga handler om at opnå noget: styrke, smidighed eller evnen til at slå knuder på sig selv. Men det, vi i virkeligheden gør med yogaen, er at fjerne de forhindringer, der afholder os fra at nå derhen, hvor vi er allermest os selv. Vi skræller alt det overflødige af, for at nå ind til kernen. For at nå hjem til os selv.

Via nærende yoga, meditationer, yoga nidra og øvelser hentet fra personlig udvikling skræller vi forsigtigt lagene af, så du ser dig selv som du virkelig er. Du ser dine værdier, dine overbevisninger og mønstre - og du tager afsked med det, der ikke længere tjener dig, så du om søndagen kan rejse hjem og se hverdagen med helt nye øjne.

"Thilde really managed to capture the essence of the word retreat. She creates a space for you to take a step back from everything. Your life, your routines, your thoughts and your values. And she helps you reflect upon who you are, without judgement or pressure but with love and light. Thilde’s retreat is my new drug and I’m so blessed that I found it."

- Pantea, Malmø

Læs hele programmet og se de smukke billeder af retreatstedet på https://www.thildevesterby.com/retreat/sverige

Dagene starter med blide yogaflows, som forbinder os med åndedrættet og vækker kroppen. Efter den lækre morgenmad samles vi til refleksionsøvelser, der inviterer dig til at se nærmere på dine mønstre, overbevisninger og værdier. Så er der frokost og tid til at tage et hvil, gå en tur i den smukke natur, eller måske (hvis du er modig) tage et dyp i skovsøen - og gå i sauna med udsigt over søen. Vi mødes igen til yoga om eftermiddagen. Denne gang til yin-stræk, der stimulerer bindevævet samt restorativ yoga, der tillader dyb dyb hvile. Vi spiser aftensmad sammen i hovedhuset og bagefter bestemmer du selv, om du vil trække dig tilbage eller drikke te og sludre men de andre foran brændeovnen. Det perfekte afbræk fra hverdagen med plads til fordybelse og refleksion og bevidst nærvær.


God early bird-pris, hvis du betaler inden 1. marts:

Early-bird: 3500,-
Normalbris: 4100,-

Læs mere og tilmeld til på https://www.thildevesterby.com/retreat/sverige

Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger