2-4 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Familieyoga i Grækenland - for dig der rejser alene med dit barn

Arrangør:Rikke Kobæk
Placering:Aliki, Paros, Grækenland
Fra:8/7/2018 kl. 15:00
Til:14/7/2018 kl. 10:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:1781

Familieyoga i Grækenland -for dig der rejser alene med dit barn

Denne ferie er for dig, der rejser alene med dit barn, men gerne vil have selskab af andre voksne og børn. Der vil være fokus på at være sammen, lære nye mennesker at kende, lave familieyoga og nyde den græske sommer. Det er tænkt som en fællesrejse med en stor frihed til at gøre det, der passer jer og samtidig have muligheden for at være i selskab med andre.

Den skønne ø, Paros er målet for ferien. Vi holder til i den lille fiskerby, Aliki, hvor alt foregår i et roligt og meget børnevenligt tempo. I selve Aliki er der tre skønne og børnevenlige strande og om aftenen forvandles hovedgaden til gågade med liv og plads til at børnene kan lege.

Paros er en smuk ø, med meget at byde på, der er skønne strande, smukke bjerglandsbyer, dejlige byer med god shopping og mulighed for at tage på tur til fx. den lille nabo ø Anti-Paros (her er alene den korte færgetur en oplevelse). Rundt på hele øen er der et utal af dejlige strande, der kan nås til fods eller i bus/bil.

Vi bor i Villa Konitopolous, hvor vores vært Michalis tager imod. Villa Konitoupolous er et familiedrevet hotel med en virkelig hyggelig og personlig atmosfære. Her er mange stamgæster og der er plads og rum til børn og voksne. Om aftenen er der rig mulighed for at sidde sammen med de andre voksne og stadig være i umiddelbar nærhed af sovende børn.

Hotellet ligger få minutter fra byens restauranter og cafeer, ligesom den ene af byens skønne strande er få minutter væk.

Se og læs mere her: http://www.konitopoulos.gr/ Familieyoga:

Hver formiddag mødes vi og laver familieyoga. Yogaen er bygget op som leg med de klassiske yogastillinger, enkelte øvelser i mindfulness, rim og remser, lette massageøvelser og ikke mindst yogasøvn, som afslappende afslutning på timen.

Familieyogaen er for ALLE uanset niveau og kræver absolut ingen forudsætninger. Undervisningen er bygget op med udgangspunkt i børn i alderen 4-9 år, men vil blive tilpasset de børn der er med og ældre børn kan således sagtens være med.

Programmet for ugen:

Søndag: Vi mødes om eftermiddagen til velkomst og besøg i yogastudiet.

Mandag-fredag er der morgenmad fra kl.8 og fra kl.9-10/10.30 mødes vil til familieyoga

Lørdag er der morgenmad fra kl.8 og derefter er der afrejse.

Alle dage pånær onsdag spiser vi en let frokost på hotellet.

Aftensmaden finder sted på taverna ved vandkanten kun få minutter fra hotellet. Der er mulighed for at spise sammen i gruppe, men det er ikke et krav. Menuen er valgfri fra kortet med undtagelse af særligt dyre retter (her betales differencen).

Fredag aften spiser vi på hotellet, hvor vores vært tænder op i grillen og vi kan afslutte ugen med dejlig mad og drikke.

Onsdag er uden forudbetalt forplejning (morgenmaden er naturligvis inkluderet) for at åbne muligheden for at tage på en heldagstur til nogle af de mange seværdigheder på øen.

Der vil ugen igennem være mulighed for at tage på ture eller lave fælles ting, alt efter gruppens ønsker og behov.

Programmet er fleksibelt og såvel undervisning som andre aktiviteter vil blive tilpasset børnenes alder.

Prisen dækker:

Kost og logi: 6 overnatninger 6 gange morgenmad på hotellet (lækker morgenmadsbuffet).

4 gange let frokost på hotellet.

4 gange aftensmad på taverna ved vandkanten.

1 grillaften med mad og drikkevarer den sidste aften.

Transfer til og fra havnen eller lufthavnen.

Familieyoga: Som udgangspunkt er der yoga 5 formiddage. Alt efter ønsker og humør er der mulighed for at lave ekstra sessioner og andre aktiviteter.

NY PRIS: 4795,-  (eksl. fly) for 1 voksen OG 1 barn. (se ovenfor, hvad prisen dækker).

Et ekstra barn koster 80 euro / ca. 600 kr.

Ved tilmelding betales et depositum på 1600 kr. Tilmelding er bindende og gældende ved betaling af depositum!

Restbeløbet (henholdsvis 450/500 euro) betales særskilt til hotellet enten før 31.5. eller under opholdet.

Flybilletter er ikke inkluderet i prisen! Priserne starter fra ca. 2200 kr. retur pr.person. Det anbefales at flyve til Athen og tage en færge eller et indenrigsfly derfra. Jeg er MEGET gerne behjælpelig med dette og koordinerer gerne så flere rejser sammen.

Kontakt 26742694 eller mail rikke0444@hotmail.com for mere information og tilmelding.

Der tages forbehold for fejl og ændringer i programmet!

Rejsen gennemføres ved tre tilmeldte familier. Ved for få tilmeldte eller aflysning af anden grund tilbagebetales depositum.

Det anbefales at tegne en rejseforsikring.

Bemærk at dette ikke er en charterrejse eller pakkerejse og ikke er omfattet af Rejsegarantifonden.

Arrangør af ferien og underviser er Rikke Kobæk. Jeg har arrangeret denne ferie udfra et ønske om at skabe en ferie, med mulighed for at danne nye fællesskaber. Jeg har selv rejst meget alene og har oplevet, hvor livsbekræftende, det kan være at rejse ud og møde nye mennesker under andre himmellag.

Min baggrund for at skabe en familieferie er mere end 16 års erfaring fra arbejdet som pædagog, en psykoterapeutisk uddannelse, 5 års erfaring i at undervise i børne- og familieyoga, en stor rejselyst og god erfaring i at deltage i fællesrejser og yogaferier.

Kontakt 26742694 eller mail rikke0444@hotmail.com for mere information og tilmelding.

Læs mere om ferien og mig her: https://rikkekobaek.dk/familieyoga-i-grkenland.html  


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger