2-4 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Bliv Kontor-Yoga Instruktør

Arrangør:kontor-yoga
Placering:København
Fra:5/10/2019 kl. 10:30
Til:5/10/2019 kl. 17:30
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:1024

Kunne du tænke dig at tilbyde Kontor-Yoga til virksomheder i dit område?

Dette intensive endagskursus klæder dig på til at kunne undervise i korte øvelsesrækker, som er opbygget og skræddersyet til kontor-kroppen.

Du lærer også, hvordan du bedst sælger dine ydelser til erhvervslivet.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med formidling/instruktion inden for kropslig bevægelse.

Det vigtigste er dog, at du interesserer dig for mennesker, trivsel og krop & sind, og ikke er ked af at formidle dit budskab til en større gruppe.

Jeg klæder dig på til resten og viser dig, hvordan du kommer i gang med din Kontor-Yoga forretning hurtigt, nemt og billigt.

Kontor-Yoga kan:

  • Reducere sygefravær
  • Øge effektiviteten og energien
  • Øge jobtilfredshed og trivsel
  • Forebygge stress og nedslidning og give os flere gode år på arbejdsmarkedet
  • Skabe ro i krop & Sind

Du får:

  • Kontor-Yoga E-Manual & videoøvelser
  • Diplom for gennemført kursus
  • Forfriskninger og snacks under kurset
  • Din profil på kontor-yoga.dk

Dato & Lokation:

København: 

LigeHer-LigeNu, Ingemannsvej 3 C, 2, 1964 Frederiksberg

Pris: Kr. 1750,00

Køb din plads her

Tidligere deltagere siger:

Britt er en dygtig underviser, der med varme, humor og seriøsitet både formidler sin store viden om yoga og yogaens indvirkning på helbredet, faciliterer praktisk øvelser og giver feedback til deltagerne.

Som deltager har jeg fået en grundlæggende viden om de fysiske øvelser, åndedrætsteknikker og meditation, og hvordan det instrueres.

Jeg har desuden fået gode råd til, hvordan jeg kommer i gang med at udbyde kontor-yoga. Jeg føler mig godt klædt på til at starte min egen praksis i samarbejde med kontor-yoga.dk. og glæder mig til at komme i gang!

Mvh Sina Harbo

Hej Britt,

Jeg vil bare lige sige tusind tak for sidst og for en inspirerende dag på kontor-yoga instruktør kurset i Aarhus i lørdags.

Det var en fornøjelse at deltage, og mærke den energi du lagde for dagen – der er ingen tvivl om, at du brænder for dit fag, og det er rigtig fedt at mærke, når man selv sidder og skal modtage undervisning og lære noget.

Jeg fik en hel masse med hjem fra dagen og fra det materiale, vi har fået udleveret, og min største kunst består lige nu i at få lavet et program, jeg kan køre igennem mit første ’prøvehold’, uden at jeg virker al for ny-begynder-agtig J

Det kan sagtens være, at jeg på et tidspunkt vender tilbage til dig med muligheden for at blive samarbejdspartner, når jeg har haft mulighed for at udøve forskellige programmer i praksis, og jeg synes, at jeg er klar til at stå på så ’egne ben’ og springe ud i verden og tilbyde kontor-yoga programmer til andre, som kan få glæde af det, ud fra dit fantastiske koncept.

Mange hilsner fra Karina

Kære Britt Allerførst så mange tak for en skøn, inspirerende og lærerig weekend. Jeg synes det var rigtig godt! Du er en virkelig god undervisning og dit varme og imødekommende sind smitter og giver en mod til at kaste sig ud det. Tak for det.

Jeg synes det var fedt med praksis delen – og teorien var ligeledes fin. Der kunne også godt være mere – havde slet ikke fornemmelsen af at kurset var for intenst.

Jeg glæder mig sådan til at komme i gang. Jeg er – som du ved – ved at lave t  firma, hvor yoga integreres med kunsten – så skal lige overvejer færdig mht samarbejdspartner delen. Tanya

Hej Britt

Fin blanding ml teori og praksis. Kurset har gjort mig klar og spændt på at komme igang Jeg vil helt sikkert og har allerede anbefalet det til andre. Derudover kan jeg kun sige: Super koncept du har udviklet

Kh Camilla

Gitte Andersen tak til Britt for en uforglemmelig weekend og fantastisk undervisning , ja tak til jer alle, pøj pøj .

Julie af rosenborg: Tak for et super kursus med god stemning og opbakning fra alle. Nu glæder jeg mig til at komme i gang med salgsarbejdet – jeg ser STORE muligheder i Kbh’s området

Hej Britt Jeg vil bare give en tilbagemelding for kontor-yoga kurset 🙂 Det var et virkelig godt kursus, hvor der var en god blanding af præsentation og praksis.

Jeg har virkelig fået blod på tanden med at komme igang selv og få udbredt noget yoga på de danske arbejdspladser. Har i dag kontaktet den ansvarlige på mit arbejde (kommunen), og forslået at vi skal til at i gang med det på kontoret 🙂 Men i det hele taget spændende for mig at få en gren mere på min yogaundervisning.

Derudover er jeg også rigtig positiv over så konkret du gjorde tingene for os, hvis vi selv havde lyst til at starte op. Her tænker jeg på du fortalte om vejledende priser, hvad man ca. skulle sælge/ud til kunder i løbet af en måned for det kan hænge sammen, hvad du gør ift. gavekort, events, markedsføring mm.

Så kun roser herfra og jeg vil bestemt anbefale kurset til andre.

De bedste hilsner Rikke

Fantastisk weekend i et skønt inspirernde, givende og trygt miljø. Du er super god til at undervise og forenkle budskaberne. Det tiltaler mig rigtig meget.

Jeg har bare lyst til at komme igang, videregive yogaen, dér hvor der er rigtig meget brug for det – til mennesker med stillesiddende arbejde og mennesker, som bruger hjernen rigtig meget og som har så meget brug for at for at komme i kontakt med kroppen og lave øvelserne.

Der var også et skønt mix af praktiske øvelser og teori. Jeg er fuldt tilfreds, og vil rigtig gerne anbefale kurset til andre.

Jeg synes dit koncept er genialt! KH Mona Tallgren

Fin undervisningsform m. blanding ml teori og praksis med relevante opgaver i forhold til forståelse af kontoryoga og manualernes opbygning.

Uddannelsen har gjort mig klar og spændt på at komme igang med min egen forretning Jeg vil helt sikkert og har allerede anbefalet det til andre

Der ud over kan jeg kun sige: Super koncept du har udviklet.

KH Camilla Buch

Mange tak for en givende og inspirerende weekend. Et rigtigt godt kursus med plads til både teori, diskussion og praktiske øvelser. Man kunne snildt have brugt flere dage på at gå endnu mere i dybden, men tiden taget i betragtning synes jeg vi fik utrolig meget med på kort tid.

Og så er du jo en dejlig underviser med smittende humør og humor, dejligt at der er plads til det også 🙂 KH Maria Søby Andersen

Har du spørgsmål? Kontakt mail@kontor-yoga.dk, tlf. 27 85 45 19


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger