Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
BILLIG fragt på alt udstyr
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Bliv Senior-Yoga Instruktør

Arrangør:Senior-Yoga.dk
Placering:Hou
Fra:26/10/2019 kl. 10:00
Til:27/10/2019 kl. 17:00
Antal visninger:522

Brænder du for at undervise seniorer i yoga?

Senior-Yogas intensive weekendkursus giver dig redskaberne til at instruere seniorer i øvelserne under hensyntagen til de aldersbetingede udfordringer.

Vi arbejder første dag med hensyntagende yoga på måtte og andendagen med siddende og stående øvelser, hvor stolen bruges som et støtteredskab.

Kurset henvender sig bl.a. til aktivitetspersonale inden for pleje- og sundhedsektoren, men andre med interesse for seniorer, bevægelse og sundhedsfremme er velkomne.

Seniorer udgør en voksende del af befolkningen. Også de ønsker at opleve glæden ved yoga og dens helbredende og forebyggende gevinster.

Hvad får du?

 • Et intensivt weekendkursus
 • Senior-Yoga Manual & manualen Yoga for friske Seniorer
 • Frugt, snacks, te og kaffe
 • Diplom efter velgennemført kursus
 • Din profil på senior-yoga.dk

Pris for hele weekenden: Kr. 2800,00

Book plads her

 

Din underviser er Jette Lund :

Om mig selv kan jeg fortælle, at jeg er uddannet og autoriseret sygeplejerskeigennem 40 år. Heraf har jeg de seneste knap 30 år været leder af 2 historiske stiftelser, som er boliger for ældre og tidligere har været plejehjem. I perioden som plejehjem havde jeg ca 90 ansatte, da der var flest.

 

Uddannelser:

 • Certificeret NLP Master-practioner
 • certificeret stress coach og mindfulness instruktør
 • Uddannet pilates instruktør (Body Balance pilates) 2010
 • Yoga-instruktør uddannelse hos DGI
 • Sundhedsugle fra AT-work skolen
 • Gymnastikinstruktør 
 • Mindfulnessinstruktør
 • Udannet i Træning i Naturen

Tidligere deltagere siger:

Hei Britt Takker så mye for at Senior-Yoga kurset ble i Århus. Jeg hadde to hotellovernattinger og fire flyvninger for å bli med på dette kurset og det var det absolutt verdt.

Jette var en meget dyktig og behagelig instruktør, trygg og sikker i sin undervisning. Siden jeg kommer fra Norge og ikke snakker så mye dansk så var det sikkert noe jeg ikke forsto av det som ble sagt, men sammen med de andre kursdeltagerne og øvelsene vi ble instruert i så tror jeg at jeg fikk med meg det meste. Hadde jeg bodd i Danmark så hadde jeg gjerne kommet på mange kurs hos dere.

Jeg vil også takke både for instruksjonssidene vi fikk på mail i forkant av kurset og for powerpointen som vi fikk vedlagt denne mail. Alt dette er nyttig verktøy å ha med videre.

Ønsker deg og Jette en riktig god weekend og takker så mye for meg!

Med vennlig hilsen Merete Andersen

Det var mere end bare godt, at jeg deltog i kurset hos dig. Så tak Britt, for at du gjorde det muligt:) Jeg er overbevist om at kurset hos dig, fik mig til at “rette ryggen”, – både bogstaveligt, og i overført betydning. Der skete ting og sager efter det.

Mange kærlige hilsner fra Hanne D

Hej Britt. TUSIND tak for nogle fantastiske dage med komprimeret læring og hygge. Føler mig beriget på så mange måder!! Er gennemgående glad og føler mig klar til at undervise 🙂 glæder mig til at komme i gang 🙂 tusind tak for en dejlig weekend

Connie Buch Laursen

Tak for et dejlig kursus. Det er det bedste jeg har gjort for mig selv længe, – måske ligefrem nogensinde. Med så mange kloge og kærlige mennesker omkring mig, kunne det ikke blive andet:). I har alle, uden undtagelse, givet mig noget med hjem som jeg kan glæde mig over, og få stor glæde af fremover.

Mange tak for endnu et godt og givende kursus ! Og dit materiale er virkelig brugbart! Jeg fik i går 2 nye tilmeldinger til mit yogahold, og jeg føler mig bare tryg i at skulle undervise, for mapperne er bare så brugervenlige – og jeg kan forberede mig – uden at det tager for megen tid !

Hilsen Anita Anker

Hejsa Britt

Tak for sidst…. Synes at det noget af en oplevelse jeg kom på. Jeg er ligeså stille, hoppet ud i et hold damer, hvor vi forsøger at ramme den rette vejrtrækning, roen i yoga, slippe tanker også lave lidt øvelser i mellem det hele. Tak for din måde at være på, du er et fantastisk rolig menneske, og er meget nem at holde af. Tjjaaeee, hvem ved måske hopper Iben på en anden gangJ

Med venlig hilsen Iben

Britt, en stor tak for en super god weekend – den levede på alle måder op til mine forventninger. Og 1000 tak for de meget fine materialer, de er klare, præcise, overskuelige og meget anvendelige, og du er meget dygtig og professionel 🙂 du kan godt være stolt af dig selv, for du kan bare det med yoga, og det at være sammen med mennesker, som du gerne vil give det allerbedste………… KH Erla Dal Mørch

Tusind tak for dejlig undervisning! Det har været en fornøjelse, og jeg føler mig meget mere i balance end jeg har gjort længe med al den dejlige yoga:)) Jeg har fået så mange redskaber med mig og glæder mig til at bruge dem I min undervisning.

Mvh Nina Høgnæs

Hej Britt Tak for sidst. Det var et super godt kursus. Jeg er virkelig begejstret for det, vi lavede. Er helt optændt af den hellige yogaild 😉 Jeg bruger en del af øvelserne hver uge sammen med beboerne. Vejrtrækning har hjulpet os rigtig meget til at det lykkes for flere og flere.

Med venlig hilsen Aktivitetsmedarbejder Jette Thomasen Hej Britt. Tak for sidst.

Det var et rigtig godt kursus. Dejligt at få koblet noget teori på. Jeg har præsenteret Senior-Yoga for vores KOL-hold. De vil især gerne have øvelserne, som ”åbner” op for skuldre, nakke, brystkasse og ryg.

Har haft en del forespørgsler på Senior-Yoga, efter jeg har været på kursus hos dig.

Venlig hilsen Gitte Granvig Andersen, Aktivitet Sydvest

Hej Britt Tak for nogle gode dage. Jeg har brugt mange af øvelserne på mine motionshold. De svage Kol-borgere er glade for et alternativ til træning med høj puls. Mine deltagere er meget fokuserede og godt tilfredse. Mvh Karin Jensen

Hej Britt Jeg har nu et kol-hold onsdag , der er super glade for senior-yogaen og kan mærke en forskel. Det fungerer fantastisk godt, vi er i motionscentret og er et lille hold, der kommer hver gang. Vi trækker gardinerne for og er der 100 %. Super godt.

Mange hilsner Helen

Kære Britt Selv tak, det var en god og lærerig dag. Det fungerer Rigtig godt. Flere siger det gør gavn. De ønsker især Fingerøvelserne mod gigt. Deltagerne er både friske og rolatorbrugere

KH Mette Simonsen

Hej Britt Jeg bruger mest de programmer, vi lavede sammen (tidsbesparende at bruge et program der er lavet ;)) Fremmødet er flot, og de er vældig interesserede i yoga. De synes det er spændende at blive udfordret på en anden måde end ellers. De har alle været gode til at tage imod. Der er ikke noget, der ikke har fungeret. Sommetider skal øvelserne lige ændres lidt, men det kan sagtens lade sig gøre.

Tak for et godt kursus, Hilsen Vibeke Svane van Bodegom

Hej Britt

Også herfra skal lyde tak for sidst. Senior-Yogaen er modtaget med stor interesse og pensionisterne er begejstret for øvelserne. Fremmødet er yderst stabilt.

Venlig hilsen 

Birgitte Otte
, Aktivitetsmedarbejder, Fyensgade-Centret J

EG HAR ET HOLD PÅ 12 DER LAVER SENIOR-YOGA HVER TIRSDAG. SENIOR YOGA BLIVER MODTAGET RIGTIG GODT. JEG HAR TO PÅ VENTELISTE OG DET ER ET HOLD, HVOR VI UDELUKKENDE LAVER SENIOR-YOGA. SOMMERHILSNER FRA EN GLAD YOGA INSTRUKTØR HANNE FRA SMEDEGÅRDEN

Hej Britt.

Tak for en rigtig godt og givtigt kursus!Det er en fantastisk effektiv øvelsesrække.

Venlig hilsen Aase Kjeldgaard Larsen Aktivitetsmedarbejder Ældreområde Vest

Det var nogle rigtig gode dage. Jeg bruger øvelserne rigtigt meget, især balance- og udstræksøvelserne. Borgerne har modtaget det meget positivt.

Mvh Susanne Moimas

Hej Britt Mange tak for manual og powerpoint til Senior Yoga – super godt materiale du har lavet Jeg synes Jette klarede undervisningen om Senior Yoga rigtig godt. Jeg fornemmede ikke , det var hendes første gang, og hun levede fuldt op til mine forventninger. God afveksling mellem teori/ powerpoints og praksis.

God dag ønskes fra Anne Mette Riis, Nykøbing Mors

Jeg synes det var en rigtig god undervisning. Og et utroligt dejligt sted at være. Men vi kunne sagtens have brugt en dag mere. Men Jette er god. Hende kan du med god samvittighed bruge igen.

Kh Marianne

Kære Britt, Det har været et godt kursus og Jette var en meget kompetent underviser, synes jeg. Meget struktureret – tydeligt – og med meget baggrundsviden. For eksempel har hun udmærket forklaret mekanismen af vejrtrækningen og kom med mange markante eksempler fra hendes praksis. Godt og berigende for mig, selvom jeg allerede er yogalærer. Gruppearbejdet og sparringen har også været rigtig godt og vigtigt – og noget, som man tit mangler i hverdagen. Tak for en god workshop! 🙂 Bedste hilsener, Sandra

I går underviste jeg første gang i senior-yoga for en lille gruppe mennesker med parkinson. Alt gik godt, men under yoga-nidra faldt seniorerne i søvn, og jeg var nødt til at røre tre af dem for at vække op. Tak for dit kursus. Mvh, Tatiana

Hej Britt Jeg bruger Senior-Yogaen ifm. med den eksisterende gymnastik/motion, som bliver tilbudt på aktivitetscentrene. Mange er meget interesserede( en del har i deres ungdom gået til yoga) og efterspørger en hel time. Især øvelser for skuldre, hoved, nakke bliver efterspurgt. Det er specielt den mellemste gruppe, ikke helt friske, men heller ikke kørestolsbrugerne.

Hilsen Grete Søndergaard, Aktivitetsmedarbejder, Ældreområde Øst

Jeg bruger øvelserne rigtigt meget, især balance- og udstræksøvelserne. Borgerne har modtaget det meget positivt. Det ene hold er både stående og siddende, hvor det andet hold kun er siddende. Det hjælper også meget, at de får at vide, hvad det hjælper for. Det at det er fremme i medierne hjælper også en del.

 

Ved spørgsmål kan du kontakte Britt Ziwes på mail@kontor-yoga.dk


Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:
FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger