1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yin Yoga Retreat for kvinder på Bornholm

Arrangør:Siff Cecilie Mossin
Placering:Domen, Allinge
Fra:16/8/2018 kl. 15:00
Til:19/8/2018 kl. 13:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:796

4-dages Yin yoga retreat for kvinder på Bornholm.

Giv dig selv en sommer-gave med yin yoga, kraftfuld natur, økologisk mad og fokus på kvindesundhed og kvindepower. Læs meget mere her: http://www.yinyogabornholm.dk/yin-yoga-retreat-4-dage/

I løbet af de 4 dages retreat vil jeg invitere dig til at synke ned og ind i dig selv. Gå på opdagelse i dine kvindelige superpowers og ved hjælp af yin yoga, nærende økologisk og vegetarisk mad, den kraftfulde nordbornholmske natur, vil vi skabe mere frihed og plads i kroppen og dermed mere frihed og plads i tankerne.

Der vil være fokus på det særlige ved at være et kvindeligt, cyklisk væsen og på, hvordan vi som kvinder, bedst nærer og understøtter vores naturlige cyklus for at opnå sundhed og velvære i alle aspekter af vores liv. Med overskuelige og konkrete justeringer er det muligt at forebygge og afhjælpe gener som PMS, kramper, migræne og hedeture i forbindelse med menstruation eller overgangsalder.

Retreatet er for alle kvinder, uanset erfaring og alder. Kom og nyd de bornholmske klipper, skoven, havet, den magiske Dome og allervigtigst; nyd dig selv og giv dig selv den gave bare at mærke kroppen og livet bruse.

Om yin yoga: Yin Yoga er en enkel yogaform, der forbedrer din fleksibilitet og skaber mere bevægelsesfrihed i kroppen. I yin yoga arbejder vi i simple stillinger, der løsner op omkring hofter, bækken, nakke og skuldre – og ikke mindst omkring tæerne! Men yin yoga gør mere end det. Yin yoga masserer hele kroppens bindevæv og holder det elastisk og hydreret. Dermed er yin yoga i stand til at forebygge og hele skader og understøtte kroppens fordøjelse, udrensning og søvn, som er vitale for et langt og sundt liv i harmonisk balance. Yin yoga holder kroppen fri for smerter og beroliger nervesystemet. Yin yoga afhjælper stress, angst og depression og skaber en dyb grounding, som giver plads til at en sand kærlighed til dig selv kan vokse frem. Det er en intens yogaform, der får livskraften til at strømme friere og kraftigere.

Læs meget mere om retreatet, pris, tilmelding mm. her: http://www.yinyogabornholm.dk/yin-yoga-retreat-4-dage/


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger