1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

OUSIA kvinderetreat Montenegro

Arrangør:Siff Cecilie Mossin
Placering:Stari Bar
Fra:30/9/2018 kl. 14:00
Til:6/10/2018 kl. 12:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:465

Ousia Retreatet i Montenegro tager dig med på en dyb og sand rejse ind i dig selv. Vi kombinerer intens yin yoga, smukke vandreture, livgivende dans og vegetarisk kost med inspirerende filosofiske drys – alt sammen midt i Montenegros storslåede natur.

Genfind din kvindelige ynde og sensualitet. Genopdag glæden over at være opmærksomt tilstede i din krop og i dig selv. Lad naturen atter få plads og betydning i dit liv så det igen bliver ligetil for dig at vælge dit autentiske og levende liv – for dig selv, for de mennesker du elsker og for den jord du lever på.

OUSIA er et aktivt kvinderetreat, et kærligt rum, med plads til dig, med alt hvad du er og kommer med. En tidslomme fyldt med bevægelse, natur og næring – for både krop og sind.

Retreatet folder sig ud omkring fem elementer; først og fremmest den kraftfulde og transformerende asiatiske yin yoga. En yogaform som er meget mere end kropshelende og styrkende stillinger. Det er en livsfilosofi og en helt utrolig hjælp til at skabe frihed i både krop og sind. Yin er ro og grounding, det er fleksibilitet og fokus. Det er rummelighed og glæde. Asiatisk yin yoga understøtter fordøjelse, udrensning og søvn samtidig med at det afhjælper stress, angst og negative tankemønstre. Det er en simpel, men kraftfuld praksis, som efter syv intense dage, forhåbentlig vil være med dig resten af dit liv. Under retreatet vil vi praktisere yin 1-2 gange hver dag og du vil uden tvivl mærke forandringer i din krop.

Retreatets andet element er natur. Stari Bar, området vi skal bo i, er omgivet af bjerge, floder og olivenlunde. Klimaet vil være lunt og tørt og vi vil vandre i bjergene og besøge den frodige Lake Skadar Nationalpark. Området omkring “The Grove” er fyldt med smukke steder, hvor man bare kan være i og med naturen.

Dans er retreatets tredje element. Dans er ren livsglæde og i guidede, simple og trygge yoga-danse-sessioner vil vi vække vores kvindelige superpowers; sensitiviteten, sensualiteten og yndefuldheden, og derigennem udtrykke vores essens og livgivende energi. Der vil være to danse-sessioner på retreatet og de vil være inspireret af dynamisk yoga, pilates og living yolates.

Filosofi er det fjerde element, og i små drys og uformelle snakke vil vi lade os inspirere af tanker og ideer om det vestlige menneskes forhold til naturen og til sig selv. Små uddrag fra bl.a. K.E. Løgstrup, Ole Jensen m.fl. vil invitere os dybere ind i en forståelse af, hvordan vi hver især kan opnå mere glæde og frihed i vores liv.

Det femte element er dig. Dit væsen og din kvindelige kraft. Den femte essens. οὐσία. ​

Yogaundervisningen: Alle kan deltage, men OUSIA er et ganske aktivt retreat, hvor vi vil praktisere yin yoga 1-2 gange dagligt, vandre og danse. Asiatisk Yin Yoga er en simpel yogaform, der forbedrer din fleksibilitet og skaber mere bevægelsesfrihed i kroppen. Vi arbejder i stillinger, der løsner op omkring hofter, bækken, nakke og skuldre – og ikke mindst omkring tæerne! Men asiatisk yin yoga gør mere end det. Yin yoga massérer hele kroppens bindevæv og holder det elastisk og hydreret. Dermed er yin yoga i stand til at forebygge og hele skader og understøtte kroppens fordøjelse, udrensning og søvn, som er vitale for et langt og sundt liv i harmonisk balance. Yin yoga holder kroppen fri for smerter og beroliger nervesystemet. Yin yoga afhjælper stress, angst og depression og skaber en dyb grounding, som giver plads til at en sand kærlighed til dig selv kan vokse frem. Asiatisk yin yoga er en intens yogaform, der fremmer glæde og nærvær og som får livskraften til at strømme friere og kraftigere. Vil du med?

Læs meget mere om retreatet her på hjemmesiden: http://www.ousiaretreats.com/


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger