1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Fordybelse i yoga og meditation • 2-dages weekendkursus

Arrangør:Padma yogaskole
Placering:Roskilde
Fra:15/9/2018 kl. 09:30
Til:16/9/2018 kl. 12:30
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:505

Weekendkursus med vægt på grundlæggende yogaøvelser og fordybelsesprocesser.

Vi lægger ud med lette fysiske yogastillinger og bevægelsesøvelser, der skaber balance og velvære i de forskellige dele af din krop. Det er især de små lette spændingsfrigørende stillinger fra Pawanmuktasana serien, som vi arbejder med, men udforsker også trekantstillinger og enkle klassiske hatha yoga asana, som rygstræk, kobra eller buen.

Vi afrunder de fysiske stillinger med åndedrætsøvelsen Nadi Shodana (vekselåndedrættet), som komplimenterer og harmoniserer effekten af stillingerne og vækker kroppens energi – prana – til live igen.

Ved hjælp af koncentrationsteknikken Jyoti Tratak, hvor du koncentrerer på flammen fra et lys, for derefter at meditere på dets aftryk, trænes din opmærksomhed og sindet skærpes.

Vi leger med to forskellige variationer af afspændingen Yoga Nidra – en kort på 20 minutter og en lidt længere på en halv time. Yoga Nidra bevidstgører og vækker de forskellige dele af dit væsen, ved hjælp af mental kropsscanning og visualiseringsøvelser og er en effektiv metode til at skabe ro og finde hvile på.

Klassen afsluttes med en simpel åndedrætsmeditation, på 15 – 20 minutter, hvor vi søger yderligere fordybelse og indsigt i sindet og vores inderste natur.

Kurset henvender sig til folk der aldrig har lavet yoga før, eller måske lavet yoga andre steder, men ikke deltaget på kurser hos os tidligere. Elever, der har gået før eller går til ugentlig undervisning i forvejen, vil kunne bruge de velkendte yogaøvelser, til at skabe en intensitet og fordybelse, som det at komme én gang om ugen ikke giver.

 

Tid: Den 15. - 16. september, lørdag og søndag kl. 9.30 - 12.30.

Pris: 650/550 kr. - rabat til arbejdsledige, studerende og pensionister.

 

TILMELD DIG WEEKENDKURSET

SE FLERE FORBYBELSESKURSER

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger