2-4 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Tarmskylning • udrensnings workshop

Arrangør:Padma yogaskole
Placering:Roskilde
Fra:2/2/2019 kl. 08:00
Til:2/2/2019 kl. 15:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:1597

Tarmskylning er en blid og effektiv udrensningsprocess, hvor du skyller maven og tarmkanalen med varmt saltvand, og renser hele tarmsystemet igennem.

Udrensningen udskiller affaldsstoffer, bringer kroppens syreniveau i balance og giver flere af de indre organer et tiltrængt hvil. Tarmskylningen afspænder og balancerer samtidig nervesystemet og giver kroppen mulighed for at vende tilbage til sin naturlige rytme igen.

Shankhaprakshalana er en klassisk hatha yoga kriya, der hjælper til med at fjerne blokeringer i kroppen, slipper dybereliggende spændinger og gør kroppen mere smidig og let. Tarmskylning fjerner noget af det, der slører sindet og farver bevidstheden. Dine sanser vil blive skærpet, dit sind bliver klarere og du vil opleve dig selv og dine omgivelser med større følsomhed, mere energi og overskud.

Du bliver samtidig mere bevidst og klar over hvad du behøver og har godt af. Efter tarmskylning vil du tydeligere opleve, hvordan mad påvirker dig, og du kan i højere grad spise ud fra din følelse af, hvad du har brug for end ud fra dine vaner eller hvad der er på mode. Tarmskylningen kan være en god begyndelse til at forandre gamle vaner og kan give inspiration til et liv med større følsomhed og bevidsthed.

Vi sørger for at forberede vand, mad og gør vores bedste for at skabe en hyggelig positiv atmosfære, hvor du trygt og roligt kan rense ud.

Efter selve udrensningen, følger en simpel sattvisk og skånsom diæt i mindst 10 dage.

 

Tid: Lørdag den 2. februar, fra kl. 8.00 - ca. 15.00.

Pris: 750/600 kr. - rabat til arbejdsledige, studerende og pensionister.

 

TILMELD DIG TARMSKYLNING

LÆS MERE OM UDRENSNINGEN

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger