Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
BILLIG fragt på alt udstyr
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Klassisk hatha og raja yoga • ugentligt yogakursus

Arrangør:Padma yogaskole
Placering:Roskilde
Fra:8/7/2019 kl. 19:30
Til:19/8/2019 kl. 21:30
Antal visninger:359

Udforsk og lær dig selv bedre at kende gennem klassisk yoga og meditation.
Lær yogaøvelser, der skaber balance og velvære i kroppen og ro i sindet.

Vores ugentlige grundkursus i yoga og meditation, strækker sig over et længerevarende forløb på to måneder, med undervisning i en harmonisk kombination af klassisk hatha yoga og raja yoga.

Kursusforløbet starter med små lette spændingsfrigørende yogastillinger og vi arbejder i løbet af sæsonen videre med tre til fire forskellige serier asana.
Vi arbejder med stående stillinger, balance stillinger, krævende dynamiske øvelser, mere udfordrende stillinger og de klassiske stillinger, som hovedstand, kobra eller rygstræk, hvor du er i stillingen i længere tid.
Vi gentager serierne flere gange, repeterer mange af stillingerne og laver variationer.
De fysiske øvelser øger din kropsbevidsthed, slipper grovere spændinger og genskaber balance i kroppen.

Du lærer åndedrætsøvelser, som blæsebælgen (Bhastrika) og humlebien (Brahmari), kommer i kontakt med det naturlige åndedræt og lærer at vende tilbage til det.
Vi arbejder med Ujjayi pranayama (det psykiske åndedræt) og Nadi Shodana (vekselåndedrættet), som er en pranayama, der renser ud i energistrømmene og balancerer din prana (livsenergi).
Åndedrætsøvelserne forstærker effekten af de fysiske øvelser, vækker din energi, stilner sindet, skærper koncentrationen og skaber et godt fundament for videre fordybelse.

På kurset arbejder vi med forskellige afspændingsteknikker, hvor du lærer metoder til at slippe spændinger, stress og jag.
Ofte vil undervisningen starte med en kort afspænding, hvor du falder til ro og lige lander, inden vi går igang med de fysiske stillinger. Vi bruger Shavasana (at ligge stille som en død) og gennem hele kursusforløbet, leger vi med forskellige variationer af dybdeafspændingen Yoga Nidra.

Vi udforsker to forskellige meditationer og fordyber os hovedsagligt i meditationsteknikken Antar Mauna.
Antar Mauna (Indre Stilhed) er en meditation, hvor du lærer at få et mere afslappet forhold til dine omgivelser, dit sind og dine oplevelser. Indre Stilhed, der har ligheder med moderne mindfulness meditation, fører dig igennem en process, der stilner sindet og får bevidsthedens krusninger og bølger til at ebbe ud og fører dig til en klarere oplevelse af dig selv, til en oplevelse af din sande natur.
Vi laver også Jyoti Tratak, hvor du med åbne øjne, koncentrerer på flammen af et lys og med lukkede øjne mediterer på lysets aftryk.
Desuden arbejder vi med simple meditationer, som krops- og åndedrætsbevidsthed.

Der vil være tid til spørgsmål og vi snakker måske lidt om Sankalpa (intention), Yoga Nidra eller meditationerne.

Kurset henvender sig både til nybegyndere, som er interesseret i at starte til yoga, samt elever, som har prøvet yoga tidligere, måske et andet sted eller en anden form og vil lære andre aspekter af yoga at kende. 

 

Tid: Den 8. juli - 19. august, mandag kl. 19.30 - 21.30

Pris: 1150/1000 kr. • Rabat til arbejdsledige, studerende og pensionister

 

TILMELD DIG YOGAKURSET

SE ALLE VORES UGENTLIGE KURSER

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:
FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger