Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
BILLIG fragt på alt udstyr
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Klassisk hatha yoga • ugentligt morgen yogakursus

Arrangør:Padma yogaskole
Placering:Roskilde
Fra:23/4/2019 kl. 07:30
Til:25/6/2019 kl. 09:00
Antal visninger:385

Udforsk og lær dig selv bedre at kende gennem klassisk yoga - lær yogaøvelser, der skaber balance og velvære i kroppen og ro i sindet.

Vores ugentlige morgenyoga, strækker sig over et længerevarende forløb på to til tre måneder, med undervisning i en harmonisk sammensætning af klassisk hatha yoga.

Kursusforløbet starter med små lette spændingsfrigørende yogastillinger og vi arbejder i løbet af sæsonen videre med tre til fire forskellige serier asana.
Vi arbejder med stående stillinger, balance stillinger, krævende dynamiske øvelser, mere udfordrende stillinger og de klassiske stillinger, som hovedstand, kobra eller rygstræk, hvor du er i stillingen i længere tid.
Vi gentager serierne flere gange, repeterer mange af stillingerne og laver variationer.
De fysiske øvelser øger din kropsbevidsthed, slipper grovere spændinger og genskaber balance i kroppen.

På kurset arbejder vi med forskellige afspændingsteknikker, hvor du lærer metoder til at slippe spændinger, stress og jag.
Ofte vil undervisningen starte med en kort afspænding, hvor du falder til ro og lige lander, inden vi går igang med de fysiske stillinger. Vi bruger Shavasana (at ligge stille som en død) og kortere variationer af dybdeafspændingen Yoga Nidra.

Kurset henvender sig både til nybegyndere, som er interesseret i at starte til yoga, samt elever, som har prøvet yoga tidligere, måske et andet sted eller en anden form og vil lære andre aspekter af yoga at kende. 

 

Tid: Den 23. april - 25. juni, tirsdag kl. 7.30 - 9.00

Pris: 1200/1000 kr. • Rabat til arbejdsledige, studerende og pensionister

 

TILMELD DIG YOGAKURSET

SE ALLE VORES UGENTLIGE KURSER

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:
FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger