1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Livsglæde yoga workshop

Arrangør:Kundalini Yoga Cph.
Placering:Frederiksberg
Fra:14/4/2018 kl. 09:15
Til:14/4/2018 kl. 12:45
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:441

Livsglæde Yoga Workshop

Det største kærlighedseventyr du kommer til at opleve i dit liv, er kærlighedsforholdet til din sjæl – den del af dig, der er autentisk, glad og fri.

Der er så meget livsglæde og visdom at hente i relationen til vores sjæl, og det eneste der forhindrer dens udfoldelse, er os selv.

Lørdag den 14. april får du mulighed for at tage med mig på din helt egen sjælerejse. Vi vil udfolde, undersøge og forbinde os med det at være en sjæl i en menneskekrop. Det bliver en sjov dag, der med sikkerhed vil vække livsenergien i din krop og livsglæden i din sjæl.

Jeg har sammensat et program der fletter Østens anatomi, Kundalini Yoga teknikker og coachende greb. Vi kommer til at bevæge os, lave yoga, bruge mantraer, meditere, lave åndedrætsøvelser, reflektere og bruge tid på dyb og healende afslapning.
Det bliver en dag, der vil nærer dig på mange niveauer. Og rummet, kan jeg garantere, bliver kærligt, uhøjtideligt og trygt.

Workshoppen er for alle, både øvede og begyndere.

Det praktiske:

Dato: Lørdag d. 14. april 2018

Tid: kl. 09.15 – 12.45 ( 3 ½ time) Dørene åbnes kl. 09.00 Sted: Gotved Instituttet Vodroffsvej 51, 2. sal (Ny Sal) 1900 Frederiksberg C

Pris: kr. 325,00 – TILBUD hvis I er to der tilmelder jer samtidig og inden d. 26. marts er prisen kr. 550 - altså kr. 275,- pr. næse.

Tilmelding: Du tilmelder dig ved at indbetale kr. 325/550 på mobilePay 26 83 28 66 Cristina Signorelli – kommenter med dit navn.

Tøj: Let og behageligt tøj du frit kan bevæge dig i Medbring: Vandflaske og skriveredskab. Vi har yogamåtter og tæpper.

Det anbefales at spise en let morgenmad senest 1 timer før workshoppen. Vi sørger for te og lækkerier i løbet af dagen.

Udtalelse: Anja Bay – Fødselsmetoden Smertefrifødsel
Kundalini hos Cristina har gjort en afgørende forskel i mit liv. Jeg har tidligere prøvet andre yogaformer, som var meget ‘en ude fra og ind oplevelse’; så står den fod forkert, så retter vi lidt på den arm. Kundalini er helt anderledes indefra og ud, uhøjtidelig, sjov og helt revolutionerende for min oplevelse af at have kontakt til mig selv. Der er direkte adgang. De teknikker jeg har lært, har fået mig væk fra stress og ind i ro, hvilket er ubetaleligt. Det er den bedste tid og de bedste penge, jeg nogensinde har givet ud. Prøv det.

Du kan læse mere om mig og om Kundalini Yoga på signorelli.dk og du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål.
I perioden 24. marts - 7. april laver jeg yoga i Indien og der kan derfor forekomme lidt svartid.

Jeg glæder mig til at møde dig på workshoppen. Kærligst Cristina Signorelli


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger