1-2 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Intensiv fordybelse i yoga • 5-dages julekursus

Arrangør:Padma yoga
Placering:Roskilde
Fra:27/12/2019 kl. 09:30
Til:31/12/2019 kl. 12:30
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:1164

Vores årlige julekursus er en særlig og kærkommen mulighed for at fordybe dig i yoga, meditation og dig selv.
Hver formiddag i fem dage, udforsker vi og leger med et varieret og afbalanceret program af fysiske stillinger, åndedrætsøvelser, dybdeafspændinger og meditation.

Kurset starter med lette spændingsfrigørende fysiske yogaøvelser og vi arbejder i løbet af ugen, hen imod mere udfordrende og krævende stillinger. Vi udforsker flere forskellige serier af yogastillinger, laver variationer af trekantstillinger, øver balancestillinger og går på opdagelse i nogle af de klassiske hatha yogastillinger – som rygstræk, fisken, kobra eller buen. De fysiske yogastillinger hjælper med at slippe grovere spændinger, skabe større balance og velbefinden i kroppen.

Vi leger med det naturlige åndedræt  og åndedrætsøvelsen Nadi Shodana (vekselåndedrættet), der giver en dejlig intensitet og klarhed, når du laver den dagligt.

Desuden arbejder vi med afspændingen Yoga Nidra, fra en let og kort vejledning på 20 minutter, til længerevarende og mere dybtgående variationer på op til tre kvarter. Vejledninger som giver øget afspænding, skaber større ro og faciliterer healing i både krop, sind og sjæl.

Flere af dagene laver vi Jyoti Tratak, hvor du med åbne øjne koncentrerer på flammen fra et lys, for derefter med lukkede øjne at meditere på lysets aftryk. Jyoti Tratak er en dragende koncentrationsteknik, der let træner og skærper evnen til – uforstyrret – at holde opmærksomheden rettet mod én ting igennem længere tid.


Hver klasse afsluttes med meditationen Indre Stilhed, hvor du bliver guidet fra en oplevelse af sanseverdenen og sindets foranderlige natur, hen over oplevelsen af åndedrættet, tilbage til en tilstand af større opmærksomhed, opleven og væren. Tilbage til din egentlige natur.

Vi skaber rum og tid til at du, gennem de forskellige yogaøvelser, kan give slip, finde ro, større overskud, mere glæde og måske få lidt mere indsigt i dig selv.

For både begyndere med ingen eller meget lidt yoga erfaring, såvel som mere øvede elever.

 

Tid: Den 27. til 31. december, fredag til tirsdag kl. 9.30 - 12.30.

Pris: 1500/1350 kr. - rabat til arbejdsledige, studerende og pensionister.

 

TILMELD DIG JULEKURSET

SE FLERE FORBYBELSESKURSER

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger