2-4 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yoga & Spiritualitet - ophold

Arrangør:KursusCenter Struer
Placering:Struer
Fra:24/6/2018 kl. 14:00
Til:30/6/2018 kl. 12:00
EVENT ER AFHOLDT
Antal visninger:465
YOGA & SPIRITUALITET
Er du nysgerrig på alt det, du ikke kan forstå? Så start sommeren med at få nye vinkler på dig selv og dit liv. Kurset er for dig, som er ny inden for den spirituelle verden, og som har lyst til at snuse til yoga og spiritualitet og åbne op for en personlig udvikling.

Vi har fået dygtige Michelle Bolt fra Spirit Hearts til at komme og undervise på dele af kurset. Her får du Michelles introduktion til hendes timer:

"Jeg er spirituel healer og kundalini yoga instruktør. I min undervisning forsøger jeg at skabe en forbindelse mellem det fysiske og spirituelle plan. Jeg ønsker at hjælpe modtageren med at finde tilbage til en naturlig tilstand.
Kundalini yoga er kendetegnet ved at være både fysisk, mentalt og åndeligt energi-arbejde. Når du praktiserer yoga, arbejder du med integration af hele dit væsen, samt oplevelsen af at mærke følelsen af at være i samklang med universelle helende vibrationer, og en intens tilstedeværelse i nuet.
Jeg bruger forskellige instrumenter i min undervisning. Du vil blive badet i lyd fra b.la. gong, klangskåle, tibetanske chimes, vindklokke og shaman tromme. Lydens vibrationer går ind i dit indre, og hjælper din energi med at cirkulere i et flow, som kan give dig mere positiv energi i kroppen, forøget intuition og mental balance".

Kursuscentrets faste undervisere varetager den øvrige undervisning i personlig udvikling, yoga, mindfulness, meditation og udflugter. Her vil du bl.a. lære at meditere og prøve at dyrke Hatha yoga, hvor du både laver dynamiske sekvenser og lange dybe YIN-inspirerede stræk. Du vil også blive introduceret for mindfulness og mindful spisning.

Vi starter dagen med morgenmad efterfulgt af fælles morgensamling for alle husets kursister. Her vil vi synge et par sange og vende forskellige emner. Efterfølgende starter dagens program, som vil være forskelligt fra dag til dag. Der vil også være egen tid, hvor du har mulighed for at hvile, hygge med de andre kursister eller gå en tur ved Limfjorden.

Din krop vil desuden blive forkælet med sund, lækker mad fyldt med alle de næringsstoffer, som du har brug for.

I løbet af ugen hjælper vi hinanden på bedste højskole-manér med forskellige praktiske tjanser, fx afrydning efter måltiderne, tømme opvaskemaskine, dække bord, stille mellemmåltid frem m.m.

Tilmeld dig via linket https://www.shopkcs.dk/product-page/spiritualitet-ophold-juni

Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger