1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

BodyMindness FOF

Adresse: Teglgårdstræde 8 , 1452 København
Kommune: København
Email: jane@instantchange.dk
Telefon: 28100831
Hjemmeside: https://www.facebook.com/BodyMindness/
Antal visninger:1545
Stilarter:
Meditativ Yoga
Genopbyggende yoga
Yoga ferier
Virksomheds Yoga
Mindfulness

Mandag kl. 13.00 - 14.30
Onsdag kl. 15.35 - 16.45
Onsdag kl. 19.00 - 21.00
http://www.fof.dk/kbh/Kursusoversigt/Yoga/mindful-yoga/bodymindness

Historien om BodyMindness

Der var engang en kvinde, som havde stor succes med at coache og rådgive nogle af Danmarks dygtigste direktører og som samtidig var en skattet foredragsholder.

Den kvinde ... hun blev så træt i sit hoved ... og mærkede, at hun havde brugt det alt for meget. Men hun overhørte trætheden og fløjtede videre for der var mange, som efterspurgte hendes hjælp. En dag faldt hun af sin hest under generalprøven til et show. Med et brag.
Slog sig ret fælt, men det kunne ikke nytte for næste dag var der booket et foredrag for Danisco. Op på hesten ... om man så må sige ... og lær at holde mikrofonen med den anden hånd :-)
Lektien blev ikke lært, men fritiden blev lidt mere stille for det gjorde ondt i skulderen og nakken. Og vil man ikke høre den første besked ... så får man een til. For eksempel en bil ind bagi. Bum. Så kunne heller ikke højre hånd holde mikrofonen og gode råd var ved at være dyre.

Da kom yoga på banen. Min krop - ja, for det er jo mig, jeg taler om - var helt mørbanket af alt for hårdt arbejdspres, alt for mange køre/flyvetimer og alt for mange skader fra hest og bil. Yogaen hjalp. Og efter et par år foreslog min yogalærer en ganske særlig uddannelse, som hun mente var lige noget for mig. En dynamic yoga teacher training i Frankrig.
For nu at være helt ærlig ... så tror jeg, at hun var ved at være træt af alle mine evindelige spørgsmål om hvorfor det ene og hvordan det andet. Altid ville jeg vide mere om yogaens verden.

Sådan gik det til, at jeg fik min første yogalæreruddannelse. En meget fin uddannelse, som ganske få har. En uddannelse som er meget fokuseret på bitte små detaljer i kroppen og i særdeleshed i rygsøjlen og tilkoblede led. Senere tog jeg også den mere traditionelle Hatha yogalæreruddannelse i Indien. Bare sådan for at have basis på plads... og for at få en “ferie” i Goa sammen med min datter, som nu også er uddannet til at undervise :-)

Jeg besluttede mig for at udvikle et koncept, som tilgodeser den verden vi lever i med alt for mange sanseindtryk og et stadigt stigende stressniveau. Jeg satte mig også for at forsøge at anvende alle mine kompetencer - både dem fra yogaens verden og dem fra mit erhvervsvirke, hvor mindset træning har været kodeordet.

Da blev BodyMindness født. Mange har sidenhen kopieret navnet ved at indsætte bindestreger og andet opfindsomt ... men kopier er aldrig rigtigt godt, vel?

BodyMindness har siden opstarten i det små hjemme i mit eget hus med bitte små hold udviket sig til, at der nu tilbydes kurweekender, workshops og skønne ferier både i Danmark og på Mallorca. Jeg søger at finde hoteller, som ligger naturskønt idet jeg kobler lækre gåture ind som en naturlig del af BodyMindess. Både på Bornholm. i Rebild, på Sydfyn og på Mallorca har vi de lækreste gåture lige udenfor døren.

Deltagerne har alle mulige - eller ofte slet ingen - forudsætninger i forhold til yoga.
De går fra mine arrangementer med et saligt smil om munden, en klar og strålende hud, skuldre som sidder, hvor skuldre skal sidde og ikke oppe om ørerne, en rankere holdning og engang sagde en deltager til mig: “det er som at få massage - bare indefra”.
Det synes jeg faktisk var en ret god beskrivelse, som jeg ikke selv havde kunnet formulere.

Du skal være hjerteligt velkommen til et BodyMindness arrangement 


FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger