Yogamåtter

Yoga Tasker

Yogasæt

Diverse udstyr

Meditation

Pilates & Fitness

Træningsbolde

ToeSox

Sandaler

Gravide

DVD træning

Yogatøj

Smykker

Glad Krop

Yoga for børn

Yoga Plakat

Bkr vandflasker

GAVEKORT

Bøger

Yoga Food

Ayurveda

Kropspleje

Pukka Te

Yogi Te

Feng Shui

Duft og røgelse

Inspiration

Mindfulness E-bog

Yoga til Sport E-bog

Ayurveda E-bog

Feng Shui E-bog


Simon Krohn E-bog

Få et kapitel GRATIS fra yogabogen "Nærmere noget" af Simon Krohn. Modtag den her og nu. Se mere her...

 
Antal varer i kurv: 0
Pris i alt: DKK 0,-
Se din kurv

Meditationspude - Rund med plisseringMeditationspude - Rund med plissering

En zafu (der betyder sidde-pude) er oprindeligt forbundet med Zen meditation. Zafus er ideelle til meditation og kan give god støtte i mange forskellige både siddende og liggende stillinger.

Puden er lavet i en slidstærk og lækker kvalitet. Betrækket er lavet i 100% økologisk bomuld. Fyld af boghvedeskaller.

Måler 35cm diameter x 15cm højde.
Fås i petroleumsblå, koksgrå, sort, lilla, blomme, orange, naturhvid eller olivengrøn.

Du kan med fordel kombinere en zafu med en zabuton (et meditations-underlag) for maximal komfort for både knæ og ankler. Du kan se forskellige udgaver af Zabuton på denne side.

DKK 299
Antal

Levering: 1-2 dage

Meditationspude - ½måne med plisseringMeditationspude - ½måne med plissering

Den halvmåne-formede meditationspude har samme formål som den traditionelle runde meditationspude.

Dens form gør det nemmere for dig at have hæle og ankler trukket tæt ind til din krop samtidig med at puden stætter dine lår.

Puden er lavet i en slidstærk og lækker kvalitet. Betræk er lavet i 100% økologisk bomuld. Fyld af boghvedeskaller.

Måler 40cm (bredde) x 30cm (dybde) x 12cm (højde). Fås i blå, sort, lilla, koksgrå, blomme, orange, naturhvid eller olivengrøn.

Du kan med fordel kombinere en zafu med en zabuton (et meditations-underlag) for maximal komfort for både knæ og ankler. Du kan se forskellige udgaver af Zabuton på denne side.

DKK 299
Antal

Levering: 1-2 dage

Meditationspude deluxe ØkologiskMeditationspude deluxe Økologisk

Økologisk Zafu (meditationspude) med betræk i hvidt eller sort blødt bomuld, inderfor af satin og spelt-skaller som indhold. Alt sammen i en 100% økologisk og gennemført kvalitet. Betrækket kan nemt tages af og vaskes (ved 30 grader). H18 x Dia. 35 cm (rund) H14 x B35 cm (halvmåne). En super lækker meditationspude som vi varmt kan anbefale! Rund eller halv-måneform.

Fås i farverne naturhvid, koksgrå og orange (terracotta orange).

DKK 449,- SPAR 50kr. TILBUD

DKK 399
Antal

Levering: 1-2 dage

Zabuton Deluxe - ØkologiskZabuton Deluxe - Økologisk

En Zabuton (meditations-futon) udgør et perfekt og smukt underlag til en Zafu (meditationspude). En zabuton beskytter knæ og ankler mod hårde og kolde overflader under meditation. Kan bruges til meditation både med eller uden meditationspude alt efter behov. Kan også anvendes sammen med en meditationsstol (se nedenfor) for ekstra komfort til knæene. Lavet i 100% økologisk blødt bomuld, både inderpude, fyld og det vaskbare betræk. Zabuton måler 80cm x 80cm x 5cm.

Fås i farverne naturhvid, koksgrå og orange (terracotta orange).

OBS: Billedet viser en Zabuton som er placeret nedenunder en zafu (meditationspude). Meditationspuden sælges seperat og er ikke med i dette produkt.

DKK 699
Antal

Levering: 1-2 dage

ZabutonZabuton

En Zabuton (meditations-futon) udgør et perfekt og smukt underlag til en Zafu (meditationspude). En zabuton beskytter knæ og ankler mod hårde og kolde overflader under meditation. Kan bruges til meditation både med eller uden meditationspude alt efter behov.

Betræk i 100% økologisk bomuld fyldt med 100% bomuldskapok.
Måler 80cm x 80cm x 6cm.
Fås i sort, blå, koksgrå, olivengrøn, naturhvid eller blomme.

Klik på billedet for at se flere farver.

DKK 399,- UDSALGSPRIS: DKK 299
Antal

Levering: 1-2 dage

Meditationsskammel i birketræMeditationsskammel i birketræ

Håndlavet meditationsskammel i birketræ - også kaldet en seiza stol. Ordet seiza kommer fra Japan og betyder at sidde ordentligt.

Når du sidder på en seiza stol sørger den for at holde din vægt væk fra dine hæle og fødder. Det let vinklede sæde fremmer en god kropsholdning og lindrer pres på den nedre ryg og knæ.

Med en meditationsskammel bliver det fysisk mere behageligt at opretholde en sund sidde-stilling og en opmærksom meditation over længere tid.

Meditationsskammelen er foldbar og kan derfor nemt transporteres.

- Måler 48cm (bredde) x 16cm (dybde) x 17,5cm (fortil) / 19,5 cm (bagtil) højde i udslået tilstand.

- Lavet i ubehandlet men fint poleret birketræ der giver meditationsskamlen en naturlig og lækker finish.

DKK 399,- UDSALGSPRIS: DKK 299
Antal

Levering: 1-2 dage

Mindfulness (dobbelt CD) - Simon KrohnMindfulness (dobbelt CD) - Simon Krohn

Mindfulness er essensen af Buddhisme og yoga. Mindfulness-meditation defineres som evnen til at opleve og rumme øjeblikket, præcis som det er. Betegnelsen rummer en række forskellige teknikker, men associeres ofte med buddhistisk meditation. Teknikkerne er designet til at skabe ro i sindet samt træne koncentration og rummelighed. De er simple at udføre, men svære at mestre.

På CD'erne bliver du guidet godt på vej i seks forskellige mindfulness-teknikker: Afspænding, vejrtrækningsøvelser, et yogaprogram, samt tre meditationsteknikker der supplerer hinanden. De seks lydspor varer 20 minutter hver. De kan benyttes enkeltvis eller sættes sammen til en længere sekvens.

Teknikker virker forskelligt på forskellige mennesker. Tanken er derfor, at du benytter den eller de teknikker, der virker bedst for dig. CD'erne og den tilhørende booklet forklarer teknikkerne grundigt, og med lidt træning vil CD'erne sætte dig i stand til at meditere på egen hånd.

Sprog: Dansk.
Varighed: 120 minutters materiale i alt.

Om underviseren: Simon Krohn er Danmarks højst certificerede yogalærer indenfor Yoga Alliance (verdens største yogaorganisation). Han er cand.mag. i filosofi med speciale i indisk filosofi og har taget en kropsterapeutisk efteruddannelse. Simon har undervist i yoga i otte år og underviser nu både yoga, meditation og filosofi på en række yogalæreruddannelser, samt gennem firmaet MindYourself.

DKK 199
Antal

Levering: 1-2 dage

Meditation med Mette Myrna (CD)Meditation med Mette Myrna (CD)

Meditation er ikke bare et meget effektivt middel mod stress. Det er en uudtømmelig kilde til større livsglæde og energi og noget af det bedste du overhovedet kan gøre for dig selv. Virkningerne af at meditere er, at du vil blive mindre stresset og mere glad for dit liv. Du får mere energi og en klarere opfattelse af, hvad der er godt for dit liv og hvad der ikke er.

At begynde at meditere kan altså være begyndelsen til et sundere, gladere og mere meningsfyldt liv.

Sprog: Dansk. Varighed: 35 minutters materiale i alt.

CD'en indeholder tre forskellige typer af meditationer:

- Mindfulness
- Compassion
- Visualisering

CD'en er velegnet til begyndere i meditationens verden.

Om underviseren: Mette Myrna er examineret yogalærer, og er videreuddannet i Yin Yoga hos Paul Grilley samt i meditation på Tushita Meditation Centre i Himalaya. Hun har siden 2006 levet af at undervise i yoga og meditation.

DKK 129
Antal

Levering: 1-2 dage

BackJack - GulvstolBackJack - Gulvstol

Orginial BackJack®

BackJack er en super komfortabel gulvstol der er ideel til alle der kan lide at sidde i niveau med jorden/gulvet og samtidig sidde virkelig behageligt. Du kan bruge BackJack stolen til meditation, arbejde, film, børneværelse m.v.. BackJack stolen er genial til bl.a. workshops, diskussionsgrupper og terapi sessioner da den understøtter en afslappet og åben atmosfære. Kom ned på jorden med en BackJack!

Specifikationer:

- Stålramme betrukket med kraftigt lærred i 100% bomuld
- Blødt skumpolstret sæde
- Kan nemt stables
- Måler 37,5 cm i bredden, 27 cm i dybden og 50 cm i højden.
- Vægt: 1900 gram
- Egnet til både børn og voksne
- Ingen skarpe hjørner og kanter - Fås i flere farver: Sort, lilla, sand, marineblå og vinrød. Klik på billedet for at se farverne. Marineblå er ikke vist på billedet.

Enkelte farver udsolgt.

DKK 549
Antal

Levering: 1-2 dage

Meditationspude - ChakraMeditationspude - Chakra

Denne runde sorte Zafu, har fyld af boghvedeskaller, og de syv chakraer, som hver er et symbol for de syv centre for åndelig kraft i den menneskelige krop, broderet på ydersiden.

Vægt 2,6 kg.

Måler 36 cm i diameter og 15 cm i højden.

DKK 399
Antal

Levering: 1-2 dage

Meditativ Yoga (CD)Meditativ Yoga (CD)

Af: Britt Søndergaard

Meditativ yoga er velegnet til alle som gerne vi ind i en afslappet tilstand og mærke sine tanker, følelser eller hvis du har lyst til at fordybe dig i din krop og hører kroppens fortælling.

Meditativ yoga starter med opvarmning samt går videre med øvelser i et roligt tempo, således at du kan nå at mærke efter følelser mm. samt afslutter med dybdeafspænding af kroppen til slut en afsluttende bøn.

Varighed: 67 min.

DKK 129
Antal

Levering: 1-2 dage

Guidede meditationer (CD) - Simon KrohnGuidede meditationer (CD) - Simon Krohn

Af: Simon Krohn

Guidede meditationer er en CD, som giver dig fem spændende meditationer af forskellig længde. Du bliver guidet hele vejen igennem meditationerne, som på forskellige måder er designet til at træne dit sind og kultivere dejlige fredfyldte sindstilstande.

Indeholder:
1. Den kropslige opskrift på åbenhed
2. Guidet kropsscanning
3. Vejrtrækningsmeditation
4. Chakra-meditation
5. Loving kindness

Sprog: Dansk.
Varighed: 65 minutters materiale i alt.

Om underviseren: Simon Krohn er Danmarks højst certificerede yogalærer indenfor Yoga Alliance (verdens største yogaorganisation). Han er cand.mag. i filosofi med speciale i indisk filosofi og har taget en kropsterapeutisk efteruddannelse. Simon har undervist i yoga i otte år og underviser nu både yoga, meditation og filosofi på en række yogalæreruddannelser, samt gennem firmaet MindYourself.

DKK 199
Antal

Levering: 1-2 dageMeditation - en rejse tilbage til dig selvMeditation - en rejse tilbage til dig selv

Forfatter: Svend Trier

"Meditation - en rejse tilbage til dig selv" er en bog på 120 sider samt 1 cd med 3 guidede meditationer. Forfattet og indtalt af Svend Trier - en af pionererne inden for meditation herhjemme. Svend Trier har ulgt udviklingen fra tiden, hvor meditation var forbeholdt buddhister og hippier til i dag, hvor meditation er blevet mere udbredt og praktiseres af alle fra direktøren til bagerjomfruen. Og det er der ifølge Svend Trier god grund til. Meditation kan nemlig hjælpe os til at finde ind til os selv og give os mere energi, psykisk balance og nærvær i livet. I "Meditation - en rejse tilbage til dig selv" fortæller han både udogmatisk og uhøjtideligt om, hvordan meditation er en vej til øget selvforståelse og til at opnå mere harmoni og glæde i ens relationer.

Du kan læse et uddrag fra bogen her (åbner i nyt vindue)

Bogen giver en overskuelig introduktion til de forskellige meditationsformer og er fyldt med praktiske øvelser og teknikker, som kan hjælpe både den nystartede og den trænede meditationsudøver. Med bogen følger en cd, hvor Svend Trier har indtalt tre meditationsøvelser.

DKK 150
Antal

Levering: 1-2 dageKontakt | Købsinformation | Yoga | Yoga undervisning | Yogatøj | Yoga DVD | Yogamåtte | Pilates | Træningsbold | Træningsmåtte | Vis Kurv & Bestil | Yoga i Danmark | Sitemap

Yogaudstyr.dk   |   Rosenvængets Allé 19   |   2100 København Ø   |   mail@yogaudstyr.dk   |   Tlf. +45 72 28 95 95