Leveringstid: 1-2 hverdage
GRATIS fragt & retur på tøj
60 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Købsinformation


Vores butik på Rosenvængets Allé 19, 2100 København Ø.
Vi er både en netbutik og en fysisk butik. Priser i den fysiske butik er de samme som du ser her på netbutikken.

Åbningstider for vores fysiske butik på Rosenvængets Allé 19, København Ø:
Alle hverdage kl. 11.00 - 17.30
Lørdag kl 11.00 - 15.00.

Tøj med restsalgspriser i netbutikken forefindes kun i begrænset udvalg i den fysiske butik.

Forsendelse & levering

- Levering sker med Post Nord eller GLS afhængig af hvad du vælger. Du kan vælge levering direkte til din adresse, til en erhvervsadresse eller levering til en postbutik. Du kan også angive din pakkeboks (døgnboks) adresse så sender vi til denne.
- Leveringstid er 1-2 hverdage
- Når en ordre er afgivet, går der 1-2 hverdage før du har dine varer.
- Penge trækkes først når alle varer er sendt afsted.
- Er varen forsinket vil du få besked via e-mail.

Leveringssprisen fremgår tydeligt i din kurv når du bestiller. Du kan vælge levering med Post Nord eller GLS.

1) Leveringssprisen for tøj er GRATIS til GLS pakkeshop og til erhvervsadresser. Mindre tillæg for Post Nord postbutik.
2) Leveringssprisen til GLS pakkeshop og til erhverv er 29 kr. Og til Post Nord postbutik er den 39 kr.
3) Leveringspris til privat adresse er 48kr.
* Leveringspris for ToeSox er 19 DKK.

Ovenstående gælder for forsendelse i Danmark.

Storkøb/Mængderabat/Rabat

- Ved køb over kr. 4000 gives der automatisk 15% rabat på alle varer i købet. Du kan ikke anvende flere rabatkombinationer fx "rabatkode-rabat" kombineret med "mængderabat", "black-friday-rabat" og lignende.

Direkte salg

Yogaudstyr.dk har åbent for direkte salg alle hverdage kl. 11.00 - 17.30 samt lørdag kl. 11.00 - 15.00. Adressen er Rosenvængets Allé 19, København Ø. Se kort her.

Betaling & sikkerhed

- I Yogaudstyr.dk's webshop kan der betales med Dankort, Visa/Dankort, MasterCard, Maestro, Visa Electron, JCB og Diners Club International.
- Det er 100% sikkert at betale med betalingskort via internettet. Betalingsoplysningerne sendes direkte til PBS via SSL, en krypteret forbindelse, der betyder at ingen kan opsnappe oplysningerne undervejs.
- Offentlige institutioner kan anvende EAN-fakturering som betalingsmulighed ved at angive EAN nr. under bestillingen.
- Alle priser er inklusive moms og opgivet i danske kroner (DKK).

- Du har 60 dages fuld returret og 2 års fuld reklamationsret

Fortrydelsesret og Retur

- Du har 60 dages fortrydelsesret fra varen er leveret.
Gratis retur på tøj*: Send os en mail på mail@yogaudstyr.dk med dit ordre nr. (ordre id). så mailer vi dig en gratis returlabel som du sætter på returpakken der skal afleveres på posthuset. Når vi har modtaget din returpakke tilbageføres beløbet på det kort (konto) som du betalte med.
Andre varer end tøj: Du skal for egen regning sende varen tilbage til Yogaudstyr.dk' s adresse eller komme forbi med den i vores åbningstid (se ovenfor). Husk følgende ved returnering:
- At oplyse navn og ordre nr. (ordre id).
- At varen kan kun returneres såfremt den er i original emballage. Er den i en tilstand der forringer salgsværdien, kan den ikke returneres.
- Benytter du dig af fortrydelsesretten, vil du få dine penge tilbage. Pengene vil blive indsat på den konto som er tilknyttet det betalingskort der blev benyttet ifm bestillingen.

*Gælder kun adresser i Danmark.

Told, moms og leveringspris ved udenlandske bestillinger

Når du handler hos Yogaudstyr.dk fra en adresse uden for EU (f.eks. Norge) skal du ikke betale dansk moms på 25%. Vi sørger for at fjerne momsen inden vi trækker betalingen. Leveringsprisen er som udgangspunkt 199 men kan varierer alt efter størrelsen på pakken. Fx vil tøj, DVD´er og andre mindre produkter typisk koste 59kr i levering, men meditationspuder og lignende følger Post Nords takster for udenlandske forsendelser. Når du importerer varen til dit eget land skal du betale momssatsen i det pågældende land. I nogle tilfælde vil du også blive opkrævet told og måske et toldbehandlingsgebyr.

Til Danmark og andre EU-lande skal der IKKE betales yderligere moms eller told-gebyrer udover den pris du ser og betaler hos Yogaudstyr.dk.

Registrering af oplysninger

- Yogaudstyr.dk registrerer dit navn og din adresse samt faktura i forbindelse med købet. Oplysningerne videregives ikke, og slettes automatisk fra vores databasen, hvis du ikke har handlet i shoppen i en periode på 12 mdr.
- Ved betaling med Dankort og kreditkort sker registrering via en sikker server, hvor oplysningerne krypteres.

Reklamationsbehandling

- Er varen ødelagt eller har varen en fejl, kan du sende en klage til mail@yogaudstyr.dk . - Klager over fejl ved varen skal ske inden rimelig tid, efter at du har opdaget fejlen eller burde have opdaget fejlen ved en almindelig gennemgang af varen. Du kan klage skriftligt eller mundtligt. To år efter modtagelsen af varen ophører retten til at klage i henhold til Købelovens § 83, stk. 1, medmindre andet er aftalt.

Kontakt

Du kan kontakte Yogaudstyr.dk på mail@yogaudstyr.dk eller ved at sende en besked via beskedboxen under 'Kontakt'. Har du spørgsmål eller forslag til webshoppen kan du ligeledes kontakte os på mail@yogaudstyr.dk.

Du kan også ringe til os hverdage 10.00 - 17.30 på tlf 72 28 95 95.

Med venlig hilsen

Yogaudstyr.dk
Rosenvængets Allé 19
2100 København Ø
Tlf: (+45) 72 28 95 95
E-mail: mail@yogaudstyr.dk

Yogaudstyr ApS
CVR: 36917091

FIND YOGASe alle yoga steder

Gratis E-bøger