1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Transformational Breath® Seminar i Nørup nær Vejle | 25. - 30 maj 2024

Arrangør:MUNONNE - Dreams and Breathwork ved Linnea Beek Hansen
Placering:Nørup, Bredsten​, Syddanmark, Danmark
Fra:25/5/2024 kl. 13:00
Til:30/5/2024 kl. 15:00
Antal visninger:213

Transformational Breath® - det transformerende åndedræt, der guider dig tilbage til dit naturlige åndedræt. Det er en dyb og sikker teknik - og terapi - til forvandling og bearbejdelse af de svære og dybe ting, der er sket i livet. Teknikken er formidabel til at forløse og integrere hengemte følelser, sorg, tristhed, savn, utryghed, stress – alt, som enten er fastlåst, undertrykt eller fortrængt, og dermed stadig tynger vores styrke og velbefindende.

Transformational Breath® er en unik teknik, hvor du med en vilje til at trække vejret dybt, vedholdende og afslappende, får et kæmpe udbytte, som du omgående vil mærke i dit liv. Der kommer nyt liv til cellerne, dit immunsystem styrkes, affaldsstoffer udskilles mere effektivt. Nærvær i krop og sind vokser. Og vi kan nævne mange flere positive forandringer.

Vi har tusinde af eksempler på, at dem, der praktiserer Transformational Breath® har oplevet 

- At de registrerer en større bevidsthed i sig
- At de er blevet bedre til at huske
- At deres koncentrationsevne er vokset
- At deres følelsesliv er blevet mere stabilt og rart
- At der er blevet luget ud i de negative tanker – tanke-hygiejne
- At de har fået større mental kraft
- At de er blevet bedre til at kommunikere
- At de er blevet mere afslappet; og nemmere kan være i nuet – i et flow
- At de har færre smerter
- At de føler sig yngre og stærkere
- At de er blevet bedre til at sætte naturlige grænser
- At de kan mærke sig selv på en ny positiv måde
- Og meget mere... 


Vi arbejder med stærke elementer i hver åndedræts-session - som selvfølgelig er selve åndedrættet, og også total afslappelse, fuld bevidsthed og accept; og ikke mindst, at det der sker i en session, er lige præcis det rigtige.

Træningen ledes af seniortræner Linnea Beek Hansen, og assisteres af dygtige facilitatorer
 
Der er mindst en facilitator per 3 deltagere, hvilket betyder, at hver enkelt deltager får megen støtte til processerne.

Transformational Breath® er udviklet af Judith Kravitz for ca. 45 siden. Det er en selvhealingsteknik, der både arbejder på det kropslige, mentalt/emotionelle og spirituelle plan.
Metoden er skabt under hensyntagen til menneskets ypperste muligheder for at transformere svære ting i livet uden at skulle vide, hvilke ting det er; ej heller genopleve dem. Hele set-up´et i Transformational Breath® skaber fundament for en smuk forvandling i hver session. På seminaret er der mindst 10 fulde sessioner! + flere kortere sessioner.

Dette seminar præsenterer stærke værktøjer til at transformere det, der måtte være fastlåst i kroppen. Forvandlingen sker både på det kropslige, mentale, emotionelle og spirituelle område. Du vil opleve markante, positive ændringer i dit liv; og det er vedvarende forandringer.

​Seminaret er også de 3 første niveauer af uddannelsen til facilitator. Mange vælger at tage det for deres egen udvikling. 
 

 

 

 

 

 

 

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger