1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Sacred Heart Retreat - 4 dages sommerretræte i Dronningmølle | 13. - 16. juni 2024

Arrangør:MUNONNE - Yoga By Nature ved Cecilie Svendsen
Placering:Dronningmølle, Danmark
Fra:13/6/2024 kl. 15:00
Til:16/6/2024 kl. 13:00
Antal visninger:192

Hjertet er et helt særligt organ I den menneskelige krop.
Det har dets helt eget energetiske felt og sin egen hjerne.
Det har celler som svarer til hjerne celler og hjertet kan stadigvæk slå, selvom hjernen dør. Der er et helt specielt sted I hjertet, som ingen kirurg kan eller må røre, for hvis de gør, så dør vi. Det er fra dette sted at alt liv flyder. The sacred space of the heart.

Vi er dybt taknemmelige for at kunne invitere dig med på Sacred Heart Retreat.
Dette retræte leder dig dybt ind i dit hjerte, gennem meditation og åndedræt, Yoga og lydhealing. Jordærende shamanistiske ritualer og ikke mindst kærligheds eliksiren over dem alle, Mama kakaos plantemedicin fra Guatemalas regnskov.

Igennem shamanistiske ritualer vil vi forbinde os tilbage til naturen og til Moder Jords hjerte. Vi vil arbejde med kraften af vores eget åndedræt, som er så potent og transformerende, at det kan tage os på en lang og dyb rejse, som varer længe efter at retræten er slut. Vores åndedræt er i sandhed nøglen til dybere transformation.
 
Yogaen vil være åbnende og støttende, samt transformerende i sin egen ret. Det vil være en blanding af flydende og styrkende Hatha Yoga. Samt åbnede, smeltende og smørende Yin Yoga og Bindevævsmassage.
Du kan deltage uanset om du er begynder eller øvet, da vi tilrettelægger programmet efter deltagernes individuelle niveauer.
Dette er et dybdegående og magisk retræte og hensigten med retræten er at tilbyde et sikkert og kærligt rum, hvor du kan finde tilbage til dit hjerte og skabe plads til healing og transformation og mærke hvem du i sandhed er, når du træder ud af din hverdags travlhed og synker ind I dit hjerte.
 
Alle kakao ceremonier, indre rejser, Yoga og lydhealing mm. vil blive holdt i et trygt rum I Shalaen, i skov haven. Apacheata healings pyramide bygning vil være på stranden. Alt under kærlig og kyndig vejledning af dine rejseguides Ditte Hofman Lessner og Cecilie Svendsen. VI mødte hinanden i Guatemala på retræte med Keith the Chocolate Shaman. Det er faktisk Keith der har “opfundet” begrebet Cerimoniel Kakao for mange år siden og bragt Kakaoen tilbage med I ceremoni, over hele verden. Hans kærlighed til Mama Cacao og de Maya indfødte han samarbejder med i San Marcos mærkes i hver en tår af denne MAGISKE kakao. 

Ditte og Cecilie deler begge passionen for arbejdet med healing og den ceremonielle kakao, samt de dybe indre processer som opstår på disse kærlige retræter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger