1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Yogarejse til Kreta, få ledige pladser

Arrangør:Charlotte Pape
Placering:Makrigialos, Kreta
Fra:6/6/2024 kl. 00:00
Til:13/6/2024 kl. 00:00
Antal visninger:220

Vi dyrker yoga to gange dagligt.Vi starter hver dag inden morgenmaden med Hatha yoga, åndedrætsøvelser og afspænding. Inden aftensmaden undervises der i Yin yoga efterfulgt af afspænding. Undervisningen foregår på en terrasse med den skønneste udsigt over havet. 

 

Hatha yoga lægger vægt på fysiske øvelser (asanas), styrke, balance, åndedræt, koncentration og afspænding, hvilket øger sundhed og livskvalitet - såvel fysisk som psykisk. Der arbejdes med de klassiske stillinger, kroppen rettes ind og en større kropsbevidsthed opnås. Jeg har masser af erfaring, så du vil blive præsenteret for masser af stillinger og mobilitetsøvelser. 

 

Yin yoga handler ikke om at oparbejde styrke og stærke muskler, men snarere om at afspænde, give slip og strække bindevævet med en mere fleksibel og let krop til følge. Yinstrækket holdes oftest 3-5 minutter. Du bruger aktivt dit åndedræt og giver slip i din krop og dit sind. 

 

Midt på dagen kan du nyde din ferie med afslapning på stranden, besøge de lokale tavernaer, eller vandre en tur i bjergene bag hotellet, som byder på flere gode ruter.På hotellet kan du nyde lækker mad med fantastisk udsigt. Måltiderne kan du nyde alene eller sammen med yogagruppen. 

 

DIN UNDERVISER

Jeg er uddannet på Dansk Yogas to-årige uddannelse i 2005 og har flere efteruddannelser, blandt andet Yin, Aerial og KAY børneyoga. Jeg har haft eget yogastudio og er nu tilknyttet Yogahuset Aalborg.Jeg har undervist på ugentlige hold, weekendophold og yogaferier i 18 år.Min undervisning er uformel og kendetegnet ved god energi, krydret med power og omsorg.Du kan være med uanset dit niveau, da der er hjælpemidler og assistance i yogastillingerne.Der vil være overraskelser undervejs, så kom med et åbent sind og en positiv tilgang til alt det yogaen kan. 

 

VIGTIG INFO

Medbring skridsikker yogamåtte, to yogaklodser, yogabælte (mindst 2,5 m.) og et lille tæppe. 

 

HOTELLET

Ocean Beach Club er bygget med fokus på luksus og afslapning. Hotellet vender mod havet og ligger lige oven for en af Kretas bedste strande. Hotellet har en god restaurant med sund mad, en spaafdeling og et motionsrum samt SATS-holdtræning, hvis du trænger til mere motion. 

 

HVAD INDGÅR I REJSEN

Prisen er 7.895,- pr. person 

🔅Fly med Sunclass Airlines t/r

🔅Mad ombord på flyet

🔅24 kg bagage samt 6 kg håndbagage

🔅Bus fra lufthavnen til hotellet t/r

🔅Delt 2-værelses lejlighed med havudsigt

🔅Seks dages yogaprogram

'🔅Prisen er pr. person ved to personer i delt 2-værelses lejlighed med havudsigt. 

 

VALGFRIE TILLÆG

Prisen for at bo alene er fra 9.895,- alt efter lejlighedstype.

Alternativt kan Spies sætte dig sammen med en anden deltager af samme køn.Priser på måltidspakker og andre værelsestyper kan ses ved tilmelding. 

 

FLYTIDER

➡️ torsdag d. 6. juni

CPH kl. 17.00 KRETA kl. 21.20

⬅️ torsdag d. 13. juni

KRETA kl. 12.30 CPH kl. 01.10 (14/6)

➡️ torsdag d. 6. juni

BILLUND kl. 07.00 KRETA kl. 11.30

⬅️ torsdag d. 13. juni

KRETA kl.12.50 BILLUND kl. 15.30 

 

Læs mere og tilmeld dig på:

https://www.spies.dk/sport/yogarejser/kreta-charlottepape-6jun24


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger