1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

100 timers uddannelse - Kundalini Yoga og de 8 Chakraer

Arrangør:Ulla Steen, Studio Flow
Placering:Svendborg
Fra:9/8/2024 kl. 09:00
Til:11/8/2024 kl. 15:30
Antal visninger:159

Kundalini Yoga og de 8 Chakraer Efteruddannelse for yogalærereUdvid dit læringsfelt og skab forandring. 

 

For mig er definitionen af en dygtig yogalærer, en person med personlighed og engagement. Ikke nødvendigvis en yogalærer der kan udføre hver enkelt asana til perfektion. Energi og passion samt lysten til at dele viden er egenskaber, der kan skille den sublime oplevelse fra den middelmådige.En god yogalærer forstår, at det ikke handler om ham/hende. At afmontere ego´et, så der gives energi, og ikke drænes energi.

Det handler om at formidle, dels ud fra et dybt kendskab til kroppens funktioner og hver enkelt asanas virkning, men i høj grad også at udvikle den intuitive sans, således man er i stand til at guide hver enkelt deltager “hjem”….., til der, hvor de kan mærke sig selv både fysisk og mentalt.

At se elevernes liv forandre sig til det bedre, se deres fysiske og mentale smerter fortage sig, se dem blomstre, er det, der gør yogalærerens arbejde til noget helt specielt.

Det er grunden til, at jeg efter mere end 10.000 timers undervisning gennem mere end 20 år, hver eneste dag glæder mig til at undervise i denne helt unikke og livsforandrende filosofi og videnskab.Jeg forstår samtidig også godt at uanset hvor mange timer eller uddannelser jeg har bag mig, vil jeg være elev resten af mit liv. Yoga har ikke noget endemål. Det er som livet – en sti man går ad, fyldt med øjeblikke af skygge og sol. Jo længere man kommer frem, jo mere indser man at filosoffen Sokrates havde ret i sit berømte udsagn:

“Jo mere jeg ved, jo mere ved jeg, at jeg intet ved”.

Du kan se indhold og program for Chakra Kundalini Yoga efteruddannelsen her

Tilmelding: yoga@ullasteen.dk


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger