1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

Stilhedens stemme

Arrangør:Vindebygaard, annahvas.dk, Nikolaj Rysager
Placering:Rudkøbing, Langeland
Fra:23/5/2024 kl. 16:00
Til:26/5/2024 kl. 14:00
Antal visninger:98

Tag med til Langeland og Vindebygaard på et 4-dages retreat med fokus på indre ro og forbindelse til dig selv og naturen.Vindebygaard, der ligger isoleret midt i naturen med skovbrynet som bagtæppe, skaber de ideelle rammer for fire dage med fordybelse, nærvær og stilhed.

“Når du mister forbindelsen med din indre stilhed, mister du forbindelsen med dig selv. Når du mister forbindelsen med dig selv, fortaber du dig i verden.”
- Eckart Tolle

Sammen vil vi udforske, hvad stilhed indebærer, og hvordan vi forbinder os til den. Vi vil dykke ned i konkret teori om nervesystemer, kroppen og sindet samt deres samspil med din generelle trivsel.Vi introducerer forskellige tilgange til krops- og vejrtrækningsøvelser, så du kan mærke og regulere dig selv - alene, i fællesskab og i naturen. Programmet inkluderer bl.a. blid og blød meditativ bevægelse, yoga & bindevævsarbejde, turer ud i naturen, meditation i stilhed, havbadning, bålaktiviteter og udendørs meditation. Gården tilbyder desuden faciliteter som sauna og isbad.

Hvem står bag

Retreatet faciliteres af Anna Hvas og Nikolaj Rysager, der begge kommer fra en fortid i det private og offentlige erhvervsliv. De har oplevet - som alt for mange andre, at de konventionelle arbejdslivsrammer kan være skadelige for mental og fysisk trivsel.

Anna og Nikolaj ønsker på dette retreat at skabe et trygt rum, hvor deltagerne kan udforske og styrke deres stilheds stemme og samtidig tilegne sig viden om det komplekse samspil mellem bevidsthed, krop, fællesskab og natur.

Nikolaj er - udover at være sanger og musiker, ejer af Vindebygaard. Han har Spaceholder-uddannelsen fra Jesper Westmark som afsæt for sin meditationspraksis og -undervisning. Desuden er Nikolaj master i organisationspsykologi (MPO) fra RUC.

Anna er selvstændig praktiserende psykoterapeut (mpf), mangeårig yogalærer, fascial flow guide og indehaver af annahvas.dk. I sin selvstændige psykoterapeutiske praksis ser hun til daglig mennesker i krise og/eller udvikling, og arbejder kontinuerligt med en kombinationen af krop og psyke. Anna er desuden medejer af Kirsebærkroen - The Inn Between på sydsjælland, hvor hun de sidste 3 år har afholdt flere retreats. 

Eksempel på et dagsprogram:

  • 7.30 Varmt vand m/ citron & honning
  • 8.00-9.00 Meditation
  • 9.00.10.00 Morgenmad
  • 10.00-12.00 Blid og blød meditativ bevægelse, yoga & bindevævsarbejde
  • 13.00 frokost
  • 16.00-18.00 Sauna & Isbad
  • 19.00 Aftensmad
  • 20.00-21.30 Socialt samvær - opsamling og reflektion over dagen i fællesskab (lørdag: natmeditation)  

Faciliteter på Vindebygaard

Overnatning sker i enkelt- eller dobbeltværelser på Vindebygaard.

Linned er inkl., men medbring egne håndklæder - også til brug i saunaen. Alle deler gode bad- og toiletfaciliteter.

Hele opholdet byder på sund mad med fokus på bæredygtighed og lokale råvarer. Alle måltider spiser vi i fællesskab. Nogle måltider tilbereder vi sammen.

Obs. Fortæl os om fødevareallergier ved tilmelding!  

Pris: 4.900 DKK

Early-bird inden 15/2-2024: 4.550,-

Enkeltværelse, så længe de haves: +750,-

Antal pladser: 12 

Tilmelding: Skriv til vindebygaardretreats@gmail.com

NB! Din tilmelding er bindende. Skulle du blive forhindret er du velkommen til at overdrage din plads til en anden.

Der skal være min. 5 deltagere for at retreatet afholdes.


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger