1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

At mærke det, der er sandt - og gøre noget ved det; i spirituel praksis og i livet

Arrangør:Simon Vittus Jasper Hansen & Nomi Montserrat Junnaasborg
Placering:Dronning Mølle
Fra:9/8/2024 kl. 14:00
Til:11/8/2024 kl. 14:00
Antal visninger:92

”Can you live your live as an inquiry into truth?” (A. H. Almaas)

 

At mærke, det der er sandt, og det at gøre noget ved det, er en grundøvelse i al personlig udvikling og spiritualitet. Måske er det ligefrem grundøvelsen. Og til denne grundøvelse er netop dette retreat dedikeret. Forhåbningen er, at vi ved at stille skarpt på evnen til at mærke og gøre noget ved det sande, vil forøge vores muligheder for i dagligdagen og i udviklings-processerne at skabe mere plads til det, der er sandt for den enkelte.

 

Vores erfaring er, at det at mærke, hvad der er sandt er en øvelse, som er vigtig at anvende på mange niveauer. I det helt små og almindelige. I lidt større og mere livsafgørende faser og situationer. Samt i det allerstørste perspektiv: Det spirituelle; valg af partner; valg af livsvej, arbejde etc. Og dermed i valget om, hvordan man vil udfolde det menneske, man er, og hvordan livet derfor skal leves. Vi vil på retreatet arbejde med øvelsen på alle niveauer. Dette er essentielt: Hvis vi skal gøre os forhåbninger om at kunne bruge vores – medfødte! – evne til at mærke det, der er sandt i de store facetter i livet, så må vi anvende og træne i det små i vores daglige valg – kaffe eller the. Rød eller blå. Vi vil også adressere det at mærke og gøre noget ved det sande i selve den spirituelle og meditative praksis. Hvordan er det fx muligt for os i en mindfulness- og/eller meditationspraksis at gøre brug af øvelsen – eller spørgsmålet eller mantraet – ”Hvad er sandt for mig?”? Og hvordan kan vi faktisk bruge dette spørgsmål/mantra som en retningsgiver ift. hvad vi konkret gør i mindfulness og meditation? Og i alt andet udviklingsarbejde!

 

I virkeligheden er det at mærke det, som er sandt, og dét at gøre noget ved det, to forskellige øvelser. Ét er at mærke. Noget andet er det, at dét man mærker som sandt får en naturlig plads i ens konkrete liv, handlinger og praksis. Den første del er mere yin, følende, indadvendt. Mens det at gøre noget ved det er mere yang, mere mandligt, mere handlende. Mao. handler retreatet også om, hvordan vi får bedre adgang til – og balance mellem – yin- og yang-siderne i os selv, og i vores udviklingsprocesser. Retreatet handler også om at skabe bevidsthed om, hvordan vi med små skridt kan tage store skridt på den lange bane.

 

PROGRAM

FREDAG

14-18:30 Undervisning og praksis

18:30 Aftensmad

19:30-20/20:30Aftenundervisning

 

LØRDAG

7:30-9:00 Morgenpraksis

9:00 Morgenmad

11-13 Undervisning og praksis

13 Frokost

PAUSE

16-18 Undervisning og praksis

18:30 Aftensmad

19:30-20/20:30Aftenundervisning

 

SØNDAG

7:30-9:00 Morgenpraksis

10:00 Morgenmad

10:30-13:30 Undervisning og praksis

 

SEEDS OF LIFE I DRONNING MØLLE – HVOR FETREATET AFHOLDES

Seeds of Life (SOL) er et mindre retreatsted beliggende i Dronning Mølle, 50 km nord for København. Seeds of Life ligger i naturskønt område, med 500 meter til havet. Stedet drives med originalitet, passion og gastronomisk professionalisme af Sirgurd Thomsen, som ejer stedet og fungerer som retreat-kok. Sigurd har mere end 20 års erfaring fra gastronomi, og har ønsket at etablere dette personlige, unikke, bæredygtige og kvalitetsbevidste retreatsted. http://seedsoflife.dk/

 

Alle værelser på SOL er topersoners værelser. Man sover på værelse med en person af samme køn.

 

 

UNDERVISERE

SIMON VITTUS JASPER HANSEN

Cand.mag. i filosofi, videnskabsteori og kommunikation. Speciale i forskning i mindfulness og meditation. Daglig meditationspraksis siden 2006. Har arbejdet med personlig udvikling siden 1999. Cert. hatha yogalærer fra uddannelser i Thailand og Danmark. Uddannet mindfulness-instruktør fra Århus Universitet i det internationalt akkrediterede MBSR-system. Cert. psykoterapeut fra 4-årig tværministerielt godkendt uddannelse. Bor ved Vækstcenteret i Nørre Snede. Og levet et liv – fagligt og professionelt – hvor meditation, personlig udvikling og kropsarbejde er de absolutte omdrejningspunkter. https://simonvjhansen.dk/

 

NOMI MONTSERRAT JUNNASBORG

Cand.pæd.psyk. og Master i Business Development. Certificeret coach og yogainstruktør.  Har i mere end 15 år arbejdet med udvikling af mennesker og organisationer med fokus på at udvikle det enkelte menneskes unikke potentiale og skabe et liv i balance. Speciale i personlig og spirituel udvikling samt stress og trivsel. Har i mere end 15 år fordybet sin praksis i meditation og yoga som en måde at skabe balance i livet og gennemført en lang række af kurser, uddannelser og retreats indenfor områderne. At skabe balance i livet er for Nomi funderet i et holistisk perspektiv, hvor krop, sind og psyke hænger uløseligt sammen, og hvor udgangspunktet for udvikling altid er i det enkelte menneskes særlige situation og unikke potentiale.

 

PRIS, TILMELDING OG BETALING

3200 kr. for deltagelse, samt 1200 kr. som dækker kost og fuld forplejning. Tilmelding til simonvjh@gmail.com.  Betaling foregår i én eller to rater. Betaler du i to rater, indbetaler du ved bekræftelse på, at der er flere pladser, 1500 kr. i depositum. Restbetalingen skal foretages senest 14 dage inden retreat-start. Betaler du i én rate, overfører du det samlede beløb ved tilmelding. MobilePay til 629102 (Mindful Momentum). Eller til reg. nr.: 8401 Konto: 1280256 (Merkur Bank). Husk at skrive dit fornavn og “retreat” ved overførslen (fx ”Hanne retreat”). Tilmelder man sig senere end 14 dage før retreat start, betales beløbet i én rate).


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger