1-3 dages levering
Gratis fragt & retur på yogatøj
Stort udvalg til yoga & fitness
90 dages fuld returret
Kundeservice 72 28 95 95

4 dages Yoga og Keramik retreat på Mellemrummet, Samsø | 25. - 28. juli 2024

Arrangør:MUNONNE - Mellem-rummet Retreat / Ida Krogh
Placering:Tanderup, Samsø, Danmark
Fra:25/7/2024 kl. 14:00
Til:28/7/2024 kl. 11:00
Antal visninger:91

På smukke Samsø, kan du nu komme med på en mini sommerferie fyldt med undervisning i yoga og keramik, skøn hjemmelavet mad, hyggetimer i den smukke have, gåture ved vandet, afslapning eller sightseeing på øen og god stemningsfyldt atmosfære. Retreatet er skabt til afslapning, hygge, fordybelse og velvære. Både yoga og keramik er for alle.

​Den hyggelige slægtsgård Mellemrummet tilbyder de perfekte personlige og gæstfrie rammer for et sommerophold. Vi laver yoga i den helt fantastiske yogasal og keramik i den hyggelige lade ved siden af . Men der vil også være tid til at sidde i den skønne gamle have med en god bog, nyde den hjemmelavede økologiske mad, tage på strandtur, springe i bølgen blå eller køre ud og opleve Samsø.

Vi starter dagene med 1,5 times dejlig yoga der både styrker og afspænder kroppen. Her kan alle være med og der vil både være dynamiske sekvenser og dybe stræk, der giver krop og sind nyt overskud og energi,- og samtidig virker forløsende og afslappende.

Det er en vidunderlig måde at starte sin dag, og herefter nyder vi en skøn og økologisk brunch.
Aftener eller eftermiddage (se programmet længere nede) vil vi arbejde med vores hænder og få fingrene i leret.

Processen med leret er meditativt, nøjagtigt som yogaen er det og nuet bliver så nærværende fordi man mærker sin krop, sine hænder  og derigennem opnår fokus og kreativitet.
Det bliver det skønne sommerliv, med bare fødder i græsset, fingrene i leret, bål i haven, bevægelse i kroppen og højt til himlen.

Kom som du er,- alene eller sammen med en anden. Det er hygge, inspiration, sænk skuldrene, træk vejret frit og mød nogle dejlige nye mennesker.

Yogaen
Dit kendskab til yoga er ikke afgørende, bare du har lyst til at få sved på panden og arbejde med hele kroppen. Det vil være en kombination af dynamisk yoga og dybere stræk,- dermed løsner vi op i hele kroppen og får en dejlig fornyet og afbalanceret energi,- så vi kommer hjem fra ferie med mere energi og overskud, end da vi tog afsted.

Keramikken
Keramikken er for alle. Vi arbejder i stentøjs-ler og jeg underviser i helt grundlæggende håndbygningsteknikker, som er enkle at gå til, så man kan modellere f.eks en vase, en kop eller en lille skulptur.

Jeg medbringer alt vi skal bruge til keramik,- du skal bare have noget tøj og sko på der gerne må blive snavset.
Keramik er et gammelt håndværk og en lang proces. Da vi kun har 4 dage sammen, kan I kun færdiggøre den første (og sjoveste) del af processen, nemlig formgivningen. Jeg vil efter den naturlige tørring af leret brænde det 1. gang ( forglødning 940 grader), dernæst glasere det, efter farvevalg fra Jer. (Der vil være 5 smukke glasurfarver at vælge imellem), dernæst brænder jeg det igen (1260 grader) og sender det til jer. Alt dette er incl. i prisen. For at det praktisk lader sig gøre, er der et max på 2 emner pr person af max ca 20x20 cm.

Da det er naturmaterialer vi arbejder med og en lang keramisk proces i brændingen, er der altid en lille risiko for at emnerne krakelerer i brændingen. Det samme gælder med fragt. Begge dele er på egen risiko.
 
Yoga og keramik
Da vi kom hjem fra Indien for 4 år siden begyndte jeg at undervise fuld tid og har stadig 8 faste yoga hold om ugen. Turen til Indien og mødet med yogaen blev livsændrende for mig og da jeg startede på yoga fik jeg samtidig modet til at udforske min kreativitet, tage kurser i keramik. Min oprindelige uddannelse til cand. mag. i visuel kommunikation blev lagt på hylden og jeg tog endnu et skridt på min nye vej og startede Krogh Keramik og underviser nu keramik kurser og workshops.

Keramik og yoga er på mange måder 2 kviste på samme gren og den meditative proces er sanselig og afstressende.

Jeg laver retreats med hjertet og intet er mere oplagt end at kombinere de 2 grene. Du behøver ikke være yogaentusiast eller have lavet ler siden børnehaven,- alle kan være med og få glæde og udbytte af processerne.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Udfyld nedenfor og klik SEND:



Skriv de bogstaver/tal du ser på billedet nedenfor:








FIND YOGA



Se alle yoga steder

Gratis E-bøger